300 til 30-års fødselsdag hos GMS

Med nyt firmanavn og ny ejer af ejendommen på Smedevænget.

Nu er det helt officielt. En 30 år gammel og solid virksomhed, grundlagt i en garage i Broager og i flere år lejer i andefarmen, er flyttet.  Ja. De er kommet tilbage fra Gråsten.

I dag fredag markerede de faktisk tre væsentlige nyheder. Flytningen tilbage til Broager, nyt firmanavn og 30-års fødselsdag med 300 tilmeldte til receptionen på Smedevænget.

Firmaet GMS, tidligere Gråsten Maskinservice, har med 10 medarbejdere sikret sig fysiske rammer til ønsket vækst de kommende år.

-Flytningen har været en hård proces, erkender ReneAbrahamsen. Fra man får at vide, at man skal finde et nyt domicil til, at man finder den rigtige løsning, er der mange processer, man skal igennem. Vi havde en grund i Gråsten, som vi havde drømt i mange år at bygge på. Men det hang ikke sammen. Og så var vi heldige, at bygningen på Smedevænget stod tom i Broager, fortæller Rene Abrahamsen.

Vi har nu bedre plads og har tilmed et lejemål, vi kan udnytte senere, hvis vi vil. Så det er godt for vores mål for fremtiden. Vi er ti ansatte og har en forventning om, at vi bliver 12-15. Det vil passe fint til os.

Min far startede jo i 1994 i garagen og samme år flyttede han til andefarmen.

I år flytter vi så tilbage til Broager. I 2001 flyttede vi fra Broager til Gråsten. Det var blevet for småt. Og i Gråsten har vi haft mange gode år hos BHJ. Vi siger stor tak for deres opbakning. I dag indvier vi vores nye lokaler i Broager og vores nye firmanavn. Det er blevet til GMS innovation. Vi håber, vores kunder vil bakke op om det. Det har været en svær beslutning. Det er et ømt punkt at begynde at pille ved et firmanavn på en gammel solid virksomhed. Men vi synes, tidspunktet er rigtigt. Vi håber og tror på en god fremtid.

Der skal lyde en stor tak til alle jer, der har været med til at få det hele til at lykkes. Det har været et vanvittigt hårdt træk at flytte fra Gråsten til Broager, og min far har sagt hele tiden: Du får et sug i maven. Det har jeg fam…. også fået!

Jeg vil sige tak til mine fantastiske medarbejdere, som bakker mig op hele tiden. Selvom der godt kan være pres i mit hoved en gang imellem. Også en stor tak til mine forældre, sagde Rene i talen til de fremmødte og supplerede med også at takke firmaets bankforbindelse.

Ti nye arbejdspladser i Broager er en god erhvervsnyhed!

Broager.dk

Broager.dk er er et digitalt samlingssted for borgerne i byen og på Broagerland.

Følg med

© 2024 Broager – Designet af Aveo web&marketing