Broager.dk

Demonstration imod Nedskæringer og forringelse på Ældreområdet i Sønderborg

Skelde, 16.8. 2023

Pressemeddelelse

Demonstration imod Nedskæringer og Forringelse på Ældreområdet i Sønderborg

Sønderborg, den 16. august 2023

Borgerne i Sønderborg og omegn samles til stor-demonstration imod forringelserne på ældreområdet. Demonstrationen finder sted onsdag den 30. august 2023 fra kl. 11.00 til 15.00. Arrangementet organiseres af engagerede borgere, pårørende og hjemmepleje, og det har til formål at sætte fokus på de udfordringer, som ældre borgere oplever i forbindelse med nedskæringer og reduktioner på ældreplejen.

Demonstrationen starter på Bilkas parkeringsplads i Sønderborg, hvor deltagerne samles. Ved ankomsten vil der være forplejning i form af kaffe, te, vand og rundstykker, så deltagerne kan starte dagen med energi og godt humør. Kl. 11.00 går deltagerne i samlet flok mod rådhuset, en tur på ca. 2 km. Denne rute er tilrettelagt af hensyn til dårligt gående. For dem, der ikke kan gå hele ruten, er der mulighed for at slutte sig til ved rådhuset.

“Vi ønsker at give en stærk stemme til dem, der føler sig berørt af nedskæringer og forringelse på ældreområdet. “Det er afgørende, at vores ældre borgere får den pleje og støtte, de fortjener,” udtaler arrangøren, Kenneth Sandbeck Jensen. “Vi opfordrer alle borgere, pårørende og hjemmeplejepersonale til at deltage i denne demonstration og vise deres utvetydige støtte til vores ældre samfundsborgere og deres ret til en værdig ældrepleje.”

Demonstrationen vil fungere som en platform for deltagere til at udtrykke deres bekymringer og give udtryk for deres ønske om forbedringer på ældreområdet. Dette er en vigtig lejlighed for fællesskabet til at stå sammen og kæmpe for en bedre fremtid for ældreplejen i Sønderborg.

Alle interesserede opfordres til at møde op på Bilkas parkeringsplads i Sønderborg kl. 10.00 for at deltage i startceremonien. Vi ser frem til en dag med stærk solidaritet og fokus på ældreomsorgen i Sønderborg.

Tilmelding via Facebooksiden ” Vi har ret til en værdig ældrepleje I Sønderborg kommune ” – under “Begivenheder” Demonstration.

For yderligere information og medieforespørgsler, kontakt venligst:

Wilma Klein Lenderink Arrangør

Telefon: 31953367

E-mail: wilmakleinlenderink@hotmail.com

Broager.dk

Broager.dk er er et digitalt samlingssted for borgerne i byen og på Broagerland.

Følg med

© 2024 Broager – Designet af Aveo web&marketing