Broager.dk

Teglværkstoast fra nyt madsted

Til glæde især for vandrere på Gendarmstien har Museum Sønderjylland åbnet en foodtruck på Cathrinesminde Teglværk, som giver de besøgende på Teglværket og langs Gendarmstien mulighed for at nyde en pause med mad og drikke.

 Foodtrucken tilbyder lækre sandwich med gode råvarer og luksus romkugler. Beliggende ved det historiske Cathrinesminde Teglværk og tæt på Gendarmstien med udsigt til Flensborg Fjord, er det nye spisested ideelt for museumsgæster, vandrere, cyklister og andre besøgende i området omkring Gendarmstien og Broagerland, skriver museet i en pressemeddelelse.

Besøgende kan nyde deres måltid ved bord-bænkesættene, der er opstillet ved foodtrucken, eller slå sig ned ved de nye loungemøbler, hvor de kan slappe af og nyde den smukke udsigt over teglværket og fjorden.

Langs Gendarmstien mellem Egernsund og Sønderborg er der få spisemuligheder – den nye foodtruck på strækningen giver derfor vandrere, cyklister og andre besøgende en mulighed for at nyde et lækkert måltid i natur- og kulturskønne omgivelser.

Med foodtrucken og loungemøblerne skabes der et hyggeligt og afslappende stop for sultne vandrere, besøgende og familier på farten. Museum Sønderjylland glæder sig over at kunne tilbyde dette nye tiltag og ser frem til at byde alle velkommen.

 

Fakta:

Adresse: Illerstrandvej 7, 6310 Broager

Åbningstider – Foodtruck og museum:

Marts – maj: Tirsdag – søndag kl. 11.00-16.00

Juni – august: Tirsdag – søndag 10.00-17.00

September – oktober: Tirsdag – søndag 11.00-16.00

Broager.dk

Broager.dk er er et digitalt samlingssted for borgerne i byen og på Broagerland.

Følg med

© 2024 Broager – Designet af Aveo web&marketing