Broager.dk

Broagerspejderne bød indenfor

Tirsdag aften havde Broagerspejderne inviteret indenfor, for at vise deres lokaliteter og hvad spejderlivet kan byde på.

Der kom nogle stykker, der fik en oplevelse og nu i hvert fald ved noget om, hvad spejderne blandt andet laver.

Der var med et par ledere og flere nuværende spejdere gjort klar til, at de inviterede kunne lave bål, lave knob og stik, kaste med kasteline efter en plade med huller og andet.

De forskellige aktiviteter blev brugt og fortalt om af både aktive spejdere og gæster. En af gæsterne fik lavet et lille bål og kom glædestrålende løbende ned til sin far og fortalte om det, men forsvandt lige så hurtigt. Der var mere der skulle afprøves og snakkes om med spejderne.

Aftenen sluttede med snobrød over bål og saftevand. Nok altid en populær aktivitet, dog tager den slags stadig for lang tid ifølge børnene.

Lidt det samme, som skribenten kan huske fra hans barndom. Tingene ændrer sig ikke og dog. For der er nu også kommet syltetøj til snobrødet, hvis ketchup ikke er sagen.

En god aften for både spejderne og gæsterne.

Spejderne holder 2 arrangementer mere, det første 29. august fra 18.30 til 20.00 og 5. september fra klokken 18.00 til 20.00. Begge gange ved Illerhytten.

Nærmere info her på broager.dk

Billedet er taget af skribenten efter aftale med Broagerspejderne.

  • jørgen

Broager.dk

Broager.dk er er et digitalt samlingssted for borgerne i byen og på Broagerland.

Følg med

© 2024 Broager – Designet af Aveo web&marketing