Broager.dk

Håndbold i skolen for 3. klasserne

Torsdag morgen stod der håndbold på skemaet for 3. klasserne på Broager Skole. Her var det BUI Håndbold der kom forbi og legede håndbold med dem.

Det hele skyldes et samarbejde mellem DGI og Sønderborg Kommune. Her sender DGI en liste til skolerne, som de så kan vælge aktiviteter ud fra. Sidste år var det fodbold og bueskydning. I år håndbold og senere på året bliver det så gymnastik. Alt sammen afviklet af BUI repræsentanter.

Til at starte med blev der fortalt lidt om håndbold og derefter startede det hele med lidt opvarmning. Herefter fortsatte det med leg med bold, stregtik, hvor børnene kun måtte løbe på de afmærkede linier, men det kneb nu lidt, når kammeraterne skulle fanges.

Et andet indslag, hvor 2 store grå bolde skulle trilles ned til modstanderen, kun ved hjælp af kast mod den grå bold fik boldene til at flyve om ørerne på børnene. Men der var flere sjove kommentarer undervejs og indimellem dybe suk, når det gode kast ikke ramte eller i hvert fald ikke rigtigt fik fart i bolden.

Til sidst fik børnene lov til at kaste mod mål på selveste landsholdsmålmand Landin. Første forsøg sad lige i trekanten, men ellers var det lidt drilsk. Men børnene så ud til at hygge sig.

Der er planlagt yderligere 2 gange med håndbold i samarbejde med skolen. Så er spørgsmålet, om det fanger nogen af børnene og de gerne vil prøve sig af på håndboldbanen i foreningsregi. BUI Håndbold står i hvert fald klar hver tirsdag og torsdag sidst på eftermiddagen.

Billederne er taget af skribenten efter aftale med lærer på Broager Skole

jørgen

Broager.dk

Broager.dk er er et digitalt samlingssted for borgerne i byen og på Broagerland.

Følg med

© 2024 Broager – Designet af Aveo web&marketing