Broager.dk

BUI Rock lander rekordoverskud

BUI Rock lander rekordoverskud på 67.000 kroner efter årets BUI Rock i juni måned.

Og som de fleste allerede ved, så går overskuddet ubeskåret til ungdommen i BUI. Det eneste de enkelte afdelinger skal gøre er, at søge om at få penge tildelt til et konkret projekt.

Projektet kan være i mange former, men BUI Rock ser helst, at det er noget sportsligt og socialt, som giver de unge mennesker gode oplevelser. Det kan være at få et tilskud til at tage til weekendstævne med holdet eller andet i den retning. Det må gerne være projekter, som de unge mennesker vil kunne huske om mange år.

Skribenten og flere andre fra både BUI Rock, men også fra andre afdelinger i BUI har flere gange snakket om, de oplevelser de selv har haft som unge og som de med glæde tænker tilbage på. Det er den slags oplevelser, som de mange penge gerne skulle bruges til.

Samtidig vil BUI Rock gerne takke de mange sponsorer, frivillige, musikere og alle andre, der var med til at gøre denne dag til en fornøjelig en af slagsen og som efterfølgende viser sig at bon’e ud med et kanon resultat som skrevet ovenfor.

BUI Rock gør også opmærksom på, at I kan støtte BUI Rock i retsen af året ved at tanke benzin hos OK, såfremt I har tilmeldt jeres kort til det.

Anøgningsperioden starter 01-08-2023 og går frem til 31-12 2023 og ansøgningen kan udfyldes og sendes her: Søg støtte | buirock.dk

 

 

 

 

 

Broager.dk

Broager.dk er er et digitalt samlingssted for borgerne i byen og på Broagerland.

Følg med

© 2024 Broager – Designet af Aveo web&marketing