Broager.dk

BUI Rock strålende fra start

BUI Rock har mange gange tidligere haft et godt forhold til Moder natur. Men i år, endda 15 års jubilæum, startede det med den slags strålende vejr, som arrangører af udendørs aktiviteter ikke ønsker sig. De første par timer stod det ned i stride strømme. Men det kunne nu ikke afholde folk for at kigge forbi.

For i løbet af eftermiddagen blev det tørvejr med enkelte dryp og aftenen forblev tør. Så der blev efterhånden fyldt godt op.

Der var nogle af musikerne der havde fundet de kreative ideer frem. Hitfabrikken mente, at det ikke kun var BUI Rocks formand Martin Hansen der skulle have nyt tøj til årets festival, så de havde været ude og købe polkaprikkede jakke og bukser, hvor prikkerne dog var erstattet af stjerner og jokede med det. Det faldt i publikums smag. Solid Sound havde fået lavet en fødselsdagssang, hvor der også var klippet ind med lyd fra BUI Rock News. Dette faldt også i publikums smag.

Initiativet med at invitere Æ Hanhøøn med viste sig også at være en succes. Så der planlægges med, at de kigger forbi igen næste år.

Der var en god stemning dagen igennem og her sidst på ugen havde broager.dk en kort snak med kasserer Henrik Nygård. Han var tilfreds, men har endnu ikke det endelige resultat, der er flere ting der skal afsluttes for at kunne få sat 2 streger under resultatet. Men mon ikke der igen kommer et flot resultat ud af det til ungdommen i BUI’s afdelinger ?

BUI Rock viste sig endnu engang, selvom de nu er blevet teenager, at de formår at få sat et godt program sammen og få det afviklet på en god måde. Så godt skuldret knejte.

BUI Rock vil også gerne takke de mange frivillige inklusive musikerne, Natteravnene, Security, sponsorer og førstehjælperen og hvem der ellers har været med . Uden jer var der ingen BUI Rock og slet ikke i 15 år.

Broager.dk

Broager.dk er er et digitalt samlingssted for borgerne i byen og på Broagerland.

Følg med

© 2024 Broager – Designet af Aveo web&marketing