Broager.dk

Team Rynkeby kiggede forbi Broager

Team Rynkeby Sønderjylland kiggede lørdag eftermiddag forbi Broager. De lavede et pitstof lige ved bygrænsen inden de klokken 1400 nåede frem til Byparken.

Her blev de modtaget med fuld musik af Brandværnets Orkester. For de havde samme eftermiddag planlagt koncert i Parken. Der havde være snakket sammen, så det tidsmæssigt passede sammen og de blev mødt med store klapsalver.

En repræsentant for Team Rynkeby fortalte publikum, at de var gået i gang med træningen i uge 43 og det forventedes, at hver rytter havde kørt mindst 2500 kilometer inden turen går mod Paris. Det havde de så alle sammen nået og han kunne meddele, at han samme dag havde været inde og kigge på det samlede antal kilometer. Det var løbet op i 125000 kilometer for holdet. De lokale veje er blevet kørt tynde og det har været i alt slags vejr. Mon ikke de ind i mellem har tænkt på Jacob Haugaard og hans udmelding om medvind på cykelstien ?

Da de nåede tilbage til Nybøl, hvor dagens tur rundt til de forskellige byer i landsdelen startede, resterer der kun en enkelt træning mere på tirsdag inden turen lørdag formiddag starter i Padborg på Eksportvej 1. Det er ved vognmandsfirmaet H.P.Therkelsen.

Broager har sine egne 2 rynker med i årets Tour. Det er Søren Vinther, der kører turen for 2. år og Michael Jørgensen, der er debutant. Flot at en mindre by på Broagers størrelse også her viser flaget.

Søren Vinther glædede sig i hvert fald til start på lørdag og mon ikke Michael Jørgensen gør det samme.

broager.dk har en aftale med Søren Vinther om at få en beskrivelse af turen, når de er kommet hjem og ferien er overstået. broager.dk ser frem til det.

Broager.dk

Broager.dk er er et digitalt samlingssted for borgerne i byen og på Broagerland.

Følg med

© 2024 Broager – Designet af Aveo web&marketing