Broager.dk

Dramatisk optakt til generalforsamlingen

Mikael Kjer har sagt vandværksbestyrelsen farvel.

Af Kristian Pallesen

Optakten til generalforsamlingen i Broager Vandværk på torsdag virker en smule dramatisk. Formanden Peter Mikael Kjer meddelte i onsdags bestyrelsen, at han udtræder af bestyrelsen med øjeblikkelig virkning.

-Jeg er ikke ude på at pege fingre.  Men når man på demokratisk vis har forsøgt at påvirke tingene og det viser sig, at vi ville noget forskelligt, så blev min beslutning, at jeg udtræder. Sådan må det være, forklarer han Broue Tidende om sin afgang.

Det vil sige, at en anden skal aflægge beretning på generalforsamlingen på torsdag den 21. marts?

-Ja, du skal ringe til Ingolf.

Og det gør jeg så. Ingolf Nielsen er næstformand i Broager Vandværk.

Den afgåede formand forklarer sin pludselige udtræden med, at I ikke er enige om retningen for vandværkets fremtid. Hvad er I uenige om?

Ingolf Nielsen er som næstformand i gang med at skrive beretning

Ingolf Nielsen:

-Det ved jeg faktisk ikke. Vi er ikke rigtig uenige om noget. Men vi har jo haft nogle drøftelser i forbindelse med, at Broager fjernvarme er ved at indgå aftale med Sønderborg Varme. Vi bruger jo fjernvarmens medarbejdere som bogholdere og driftspersonale.

Vi følte, at tæppet var ved at blive trukket væk under os, for vi har ikke kunnet få noget at vide. Derfor har vi jo drøftet forskellige alternative muligheder, og det har vi været ved at undersøge. Det gik nok lidt for langsomt for ham.

Men det er pisseærgerligt, at han trækker sig. Han er en mand, der får ting til at ske, og der er sket gode ting i den korte tid, han har været formand. Men det er jo nu, som det er, og så må vi bare fortsætte, siger Ingolf Nielsen.

-Og nu viser det sig, at Sønderborg Varme gerne vil fortsætte samarbejdet med Broager Vandværk, og det er helt nyt. Det er en mulighed. Som vi kan beslutte. Men ikke har forholdt os til endnu.

Er du kandidat til formandsposten?

-Jeg udfylder rollen som næstformand frem til generalforsamlingen og er gået i gang med at skrive beretningen. Og så konstituerer bestyrelsen sig efter generalforsamlingen på torsdag. Intet er afgjort.

Vandværks-forbrugerne skal bemærke, at mandag den 18. marts er sidste frist for tilmelding til generalforsamlingen. (Se foto af indkaldelsen).

 

 

Broager.dk

Broager.dk er er et digitalt samlingssted for borgerne i byen og på Broagerland.

Følg med

© 2024 Broager – Designet af Aveo web&marketing