Broager.dk

Nu er Broagerhus også et besøg værd!

Med champagne blev der skålet for både Broagerhus ogkunst.

Af Kristian Pallesen

Nu giver det mere mening at gå en tur forbi – og ind på Broagerhus. Det fik over 100 gæster bevis for ved åbent hus i går fredag.

En ny skærm er opsat i vinduespartiet, så publikum kan se de seneste nyheder fra Broue Tidende og få oplysninger om aktuelle aktiviteter i medborgerhuset.

Går man indenfor, og det bør man tage sig tid til, så viser skilte frem til de lokaler og aktiviteter, man søger – og især er udstillingsområdet nu et besøg værd.

-Vi har opgraderet vores indgangsparti og udstillingsområde, og der skal lyde en stor tak til bestyrelsen og de frivillige ildsjæle for et veludført arbejde i den forbindelse, sagde Erik Krogh i sin formands-velkomst til de omkring 60, der kl. 15 fredag var mødt frem til ferniseringen på den første kunstudstilling i de nye rammer.

Nyindretningen må glæde både kommende udstillere og publikum. Nu er det en god oplevelse at se kunst på Broagerhus! Og første udstiller er Fulvia Ghirardi. Hun har udvalgt en serie malerier over temaet Blomster på vej.

Har syv års erfaring

Det er nu snart syv år siden, Broagerhus blev indviet og taget i brug. Projektgruppen og en nyvalgt bestyrelse var spændt på, hvordan man ville tage imod og bruge det nye medborger- og kulturhus i Broager.

-Nu syv år senere kan vi med glæde konstatere, at det har været en succes, og at vores medborgerhus er et omdrejningspunkt for et hav af aktiviteter, sammenkomster og arrangementer året igennem, bemærkede Erik Krogh.

Han glædede sig over, at fredagens åbent hus også bød på en demonstration af en nyanskaffelse – en raku-ovn, som Nordea-fondens pulje til Liv i det lokale har finansieret med en støtte på 25.000 kr., og at en række daglige brugere af huset havde gang i deres aktiviteter.

Et velbesøgt åbent hus har fået et nyt indtryk af Broagerhus.

Broager.dk

Broager.dk er er et digitalt samlingssted for borgerne i byen og på Broagerland.

Følg med

© 2024 Broager – Designet af Aveo web&marketing