Broager.dk

Indstil kandidater til et kontant skulderklap

Så er det atter tid til at hylde fritidsforeningernes særlige hjerteblod og initiativrigdom. Ved Sønderborg Kommunes årlige fritidsfest, der i 2024 foregår 5. april, bliver der uddelt seks hædringspriser. Det er derfor nu tid til, at borgere og foreninger kan indstille kandidater i hver kategori.

De seks priser er som vanligt årets holdkammerat, årets ildsjæl, årets forening, årets nye initiativ, årets træner/leder, årets forening og årets talent, skriver kommunen i en pressemeddelelse.

Med hver pris følger en pengepræmie på 5.000 kroner. Hver indstilling skal have mindst to stillere og skal skrives som en motiveret tekst. Det vil sige, at man på nogle linjer uddyber, hvorfor lige netop den givne kandidat skal vinde. En jury udvælger herefter tre nominerede i hver kategori, der alle kommer op på scenen ved Fritidsfesten.

Du kan indstille dine kandidater på https://sonderborg.dk/oplev/forening/#foreningspriser

Om Fritidsfesten

Fritidsfesten her den mundrette version af det officelle navn ”Folkeoplysningsudvalgets hædringsarrangement”. Det er Sønderborg Kommunes tak til de mange ildsjæles uvurderlige indsats gennem det seneste år. Fritidsfesten 2024 foregår i Koncertsalen Alsion 5. april, hvor 500 deltagere nyder aftenen med musik, spisning og underholdning. Interesserede kan læse mere om indstillingen til priser samt Fritidsfesten på https://sonderborg.dk/oplev/forening/

Broager.dk

Broager.dk er er et digitalt samlingssted for borgerne i byen og på Broagerland.

Følg med

© 2024 Broager – Designet af Aveo web&marketing