Broager.dk

Lad os nu  prioritere Broager

Læserbrev af Erik Lorenzen, Illervej 21, medlem af byrådet for Socialdemokratiet.

Den største skuffelse over at Teknik, By og Boligudvalget  ikke viste vilje og mod til, at prioritere et nyt boligområde i Broager over nogle af de andre opgaver i TBB forvaltningens opgaveportefølje, har efterhånden lagt sig. Dog ikke sådan at jeg nu er jublende lykkelig over den beslutning TBB tog tirsdag d. 11 juni med, at et kommuneplanstillæg for det ny boligområde i Broager skal afvente revideringen af kommuneplanen i slutningen af 2025. Hvilket reelt vil sige, at med lidt held kan Michael Ebbesen starte byggeriet op i starten af 2026.

Formand for TBB Kirsten Bachmann udtaler i JV at hun håber på at speede processen op. Der mangler boliger i Broager og der er derfor stor vilje i TBB udvalget til at få gang i Michael Ebbesens boligprojekt.

Fakta er dog stadig sådan, at udvalgets beslutning jævnfør referatet har en tidshorisont der hedder starten af 2026.

Borgerne i Broager har ventet længe.

Med en prioritering af projektet over nogle af de andre opgaver i TBB forvaltningen kan tidshorisonten kortes af med  et helt år. Det matcher nogenlunde de mål og forventninger Michael Ebbesen har haft, da han fik ideen til projektet.

Jeg vil bruge alle de knapper jeg kan trykke på for, at boligprojektet  får den  prioritering det har brug for.  Nemlig at lokalplan og kommuneplanstillæg udarbejdes samtidig og ikke skal afvente revideringen af kommuneplanen i slutningen af 2025.

Bruge al min politiske indflydelse på at borgerne i Broager og bygherre Michael Ebbesen kan få deres drømme opfyldt hurtigst muligt.

Måske lykkes det.

Måske lykkes det ikke.

Men forsøget det skal gøres.

 

 

Broager.dk

Broager.dk er er et digitalt samlingssted for borgerne i byen og på Broagerland.

Følg med

© 2024 Broager – Designet af Aveo web&marketing