Broager.dk

NY UDSTILLING PÅ BROAGERHUS

 

Af Liss Lindholm

Der er nu sat en helt ny udstilling op på Broagerhus Udstilling. Denne gang er det to meget forskellige kunstnere der gerne sammen vil vise deres værker.

SABRINA SKOVLUND  – malerier, og JUDITH KOK  – keramik Raku.

Sabrina Skovlund  har malet sine abstrakte malerier på hobbybasis i nogle år. Hun har plads og rum til at udfolde sig kreativt på sin bopæl i Ullerup, hvor hendes abstrakte malerier bliver til.

Hun anvender primært akrylmaling, og er især glad for at eksperimentere med forskellige teknikker, der giver et spændende udtryk i værkerne. En af metoderne, hvor hun blander farverne med vand, fascinerer hende meget og giver malerierne et smukt og anderledes udtryk.

tidskrævende proces, hvor hun går til og fra maleriet mange gange, pga tørretiden. Det giver hende en særlig fornemmelse at opleve hvordan det våde element kontra det tørre spiller sammen i det færdige værk.

Judith fortæller : Jeg inspireres især af naturen og forskellige stemninger i hverdagen.  Jeg elsker at udvikle mig som kunstner, og min force er de lidt større malerier, da jeg betages af muligheden for få mange detaljer ind i maleriet.

Judith Kok bor nu i Sønderborg, men har i mange år boet og har haft sit kunstneriske virke i Blokhus, hvor havde sit værksted/galleri med glaskunst.  Helt naturligt var stranden og havet en stor inspirationskilde.

Da hun for tre år siden flyttede til det sønderjyske, fik hun værksted på Kunstværket i Augustenborg, hvor hun kom i gang med ler og derigennem fik kendskab til raku.

Judith siger: Det er jeg meget optaget af og er stadig nybegynder her, men jeg elsker former og farver og det at arbejde med leret. Brændingen af raku er så uforudsigelig, helt modsat med glasset! Men utroligt spændende, hvilket jeg også håber at mine ting giver udtryk for.

Sabrina og Judith har udstillet flere steder, bl.a. Kunstpunkt i Augustenborg, Det røde Palæ.

Broagerhus er som sædvanlig åben for alle hver onsdag kl 10 – 14. Og selvfølgelig på andre tidspunkter med nøglebrik eller efter aftale.

 

 

Broager.dk

Broager.dk er er et digitalt samlingssted for borgerne i byen og på Broagerland.

Følg med

© 2024 Broager – Designet af Aveo web&marketing