Broager.dk

Masser af mulighed for at få brændt energi af

På torsdag omdanner Broagerspejderne og Als udlejning Broagerhallen  til det helt store legeland. Der bliver masser af mulighed for at få brændt energi af og tumle rundt i sikre rammer fra klokken 1000 – 1500.

Prisen er 30 kroner for voksne og 60 for børn.

Der er aktiviteter opdelt efter alder, 0- 3 år, 3-6 år og 6 år og opefter. Der er flere aktiviteter, hvor de voksne kan deltage sammen med børnene.

Der er mulighed for, at købe noget til den lille sult og den søde tand og derfor må der ikke tages mad og drikkevarer med ind i hallen.

Så kig forbi hallen på torsdag i vinterferien og få en god dag med masser af glade børn.

Broagerspejdernes del af overskuddet går til aktiviteter for spejderne som for eksempel ture og lignende. I modsætning til juletræssalget, der går til selve driften af foreningen. Broagerspejderne håber på en masse glade børn og voksne. Men læg mærke til, at det denne gang er torsdag i vinterferien og ikke fredag.

Arrangementet har været afholdt et par gange før og her var det den helt store succes. Selvom der var over 350 og 500 mennesker fordelt hen over åbningstiden, var der plads til alle uden at det blev trangt.

Broager.dk

Broager.dk er er et digitalt samlingssted for borgerne i byen og på Broagerland.

Følg med

© 2024 Broager – Designet af Aveo web&marketing