Broager.dk

Spillerne i Broager vil forlade FC Sønderborg

”Hvis vi, der spiller på seniorholdet, var ene om at tage beslutningen, så siger vi farvel til FC Sønderborg. Vi overtog deres licens, fordi de selv opgav deres seniorfodbold. Vi har bestemt os for at stemme imod at gi’ slip på Jyllandsserieholdet”, siger anfører for holdet Nicolai Bach Iversen til SønderborgNYT på vegne af holdet. Han fortæller, at det er dét, der er enighed om.

Det er spillerne i Broager, der spillede holdet op i rækken, så det nu er i Jyllandsserien.

”Og det er godt for klubben, der er et godt seniorhold, som kan inspirere børn og unge til at komme og spille fodbold”, siger anføreren.

Han ved godt, at det vil få nogle børn og unge til at melde sig ud af BUI Fodbold og ind i en anden klub, så de fortsat kan få gavn og glæde af FC Sønderborgs talentudvikling.

”Hvis der er 10 til 15 af børnene og andre unge spillere, som gør det, så må det være sådan – og jeg er sikker på, at det bedste for BUI Fodbold er, at vi beholder vores Jyllandsseriehold og kører videre uden FC Sønderborg”, siger Nicolai Bach Iversen

Lige nu er disse klubber med i FC Sønderborg: Sønderborg Boldklub, BNS, Nordals Boldklub, Egen UI, Broager UI, Hørup UI, Sønderborg Fremad, Dybbøl IU, Gråsten Boldklub, Midtals Idrætsforening og Svenstrup UF.

Egen UI har besluttet at forlade FC Sønderborg. “FC Sønderborgs forretningsudvalg vil have både seniorer og ungdomsspillere med i samarbejdet, selvom det ikke er et krav fra DBU, så vi forlader FC Sønderborg, som – efter vores mening – aldrig har virket, som det var hensigten”, siger formand Karsten W. Beltmann til SønderborgNYT.

Midtals Idrætsforening siger også farvel. Og det samme gør Sønderborg Fremad.

Broager.dk

Broager.dk er er et digitalt samlingssted for borgerne i byen og på Broagerland.

Følg med

© 2024 Broager – Designet af Aveo web&marketing