Broager.dk

Nordea-støtte gør en forskel på Broagerhus

Se fredag hvordan en brænding i raku ovnen kan udvikle sig.

Broagerhus har fået 25.000  kr. i støtte fra Nordea-fondens fokusområde ’Liv i det lokale’ til at Broagerhus kan udbyde keramikbrændinger i en ny raku ovn. Anskaffelsen vil bidrage til at skabe mere aktivitet på Broagerhus.

Raku ovnen præsenteres ved et åbent hus-arrangement på fredag på Broagerhus kl. 15-18 – hvor publikum også kan opleve flere af de aktiviteter, der giver rigtig mange en god fritidsoplevelse.

Erik Krogh, formand for Broagerhus, glæder sig over støtten fra Nordea-fonden, da netop denne fondsdonation har været forudsætningen for, at Broager nu kan udbyde denne specielle brænding.

Med projektet håber Broagerhus at kunne fastholde den store interesse for keramik-udfoldelser i byen  og bidrage til det lokale fællesskab.

”Nordea-fonden støtter gode liv, og for os er fællesskaber nøglen til gode liv. Fællesskaber finder vi især i foreningslivet, og derfor er vi glade for at støtte Broagerhus,” siger Henrik Lehmann Andersen, adm. direktør i Nordea-fonden, der støtter gode liv.

Alle foreninger kan søge fonden om støtte. Det typiske uddelingsbeløb er på 10.000-40.000 kr., der fx kan gå til aktiviteter i foreninger, lokale events eller udstyr til klubben.

Broager.dk

Broager.dk er er et digitalt samlingssted for borgerne i byen og på Broagerland.

Følg med

© 2024 Broager – Designet af Aveo web&marketing