Broager.dk

Årets bedste nyhed: Gendarmløbet 2024

I skal glæde jer. Det gør vi 😊, skriver styregruppen på bui-hjemmesiden

Sidste år blev der meldt pause. Gendarmløbet blev aflyst. Der manglende frivillige. Især frivillige til nøgleposterne. Og dermed mistede Broagerland et løb, som i adskillige år har været med til at profilere os.

I år lyder meldingen nu: Gendarmløbet genopstår. 2024 løbet bliver virkelighed søndag den 15. september. Og online tilmelding åbner på fredag den 15. marts 2024.

Den nyvalgte formand for Broager Kultur, Christel Leiendecker, har været blandt dynamoerne for at få genstartet Gendarmløbet, og hun siger til broager.dk:

-Det var utrolig ærgerligt, at løbet måtte aflyses sidste år. Derfor har vi i Broager Kultur fundet kræfter, der vil være med til at påtage sig en opgave, så Gendarmløbet kan genopstå i år, siger Christel Leiendecker, som også er formand for Broager Udviklingsforum med den holdning, at vi i Broager er nødt til at finde nye måder at arbejde sammen på. Hun er indtrådt i styregruppen for Gendarmløbet, som har holdt det første møde – dog uden Christel, der var forhindret.

Gendarmløbet er Sønderjyllands smukkeste familieløb. Gendarmløbet startede i 2003 og bliver afviklet i 2024 for 20. gang.

Der er ruter for alle i familien. Far, mor og børn samt bedsteforældre, som bare vil gå en tur og nyde den smukke natur på den gamle Gendarmsti.

 

Løbet udmærker sig ved:

Ruter for alle (både løbere og gående).

2 km børneløb, 5 km, 10 km, halvmaraton, 29 km Power Trail, samt 5 og 10 km walk.

Velafmærkede ruter i naturskønne omgivelser ad den historiske Gendarmsti langs vandet

Tidtagning med chip

Medaljer til alle

Forplejning til alle ved målgang

Gode faciliteter (bad og omklædning lige ved start og mål)

Hoppeborg til børnene

Mulighed for at købe lidt godt til maven

 

Styregruppen har været samlet til deres første planlægningsmøde til årets Gendarmløb.

.

 

Broager.dk

Broager.dk er er et digitalt samlingssted for borgerne i byen og på Broagerland.

Følg med

© 2024 Broager – Designet af Aveo web&marketing