Broager.dk

Regn ingen hindring

Landsbylaugene afviklede i weekenden “Det levende Teglværk”.

Både fredag og lørdag var der godt vejr til arrangementet, men vejrudsigten for søndag havde et budskab om temmeligt fugtigt vejr fra oven.

Men det kunne ikke ikke skræmme de frivillige. Søndag morgen blev der holdt morgenmøde og da der blev spurgt, om nogle af de forskellige aktiviteter kunne rykkes indenfor, var svaret ja og indenfor 1 kvarters tid var det mulige på plads. Ikke så langt fra tanke til handling. Selv aktiviteten med selv at lave små mursten, som er en populær aktivitet for børn, kunne komme under tag.

Næste spørgsmål var så, hvor mange mon ville finde ud af døren og opleve fortiden en søndag med strålende vejr fra oven, i ordets bogstaveligste forstand.

Men som Sussi Sommer, en af de medvirkende, fortalte broager.dk , at har man børn er det ikke vejret, men påklædningen det hele afhænger af.

Arrangørerne blev ikke skuffet, der kom færre end de 2 andre dage, men et flot fremmøde på omkring 300 blev det til.

TV Syd var forbi lørdag og lavede en reportage og søndag morgen var der ifølge medarrangør Henning Rasmussen også et indslag i Radio Syd.

Samlet set, er arrangørerne mere end tilfredse. På de 3 dage, var der flere besøgende end på de 4 dage, aktiviteten har været afholdt over og omsætningen i cafeen har ligeledes været fin.

Ialt har der været godt 1400 gæster de 3 dage, 500 om fredagen, 600 om lørdagen og som skrevet 300 om søndagen. Det må siges at være utroligt flot. I år var det gratis at komme ind, det kan ifølge Henning Rasmussen have været en medvirkende årsag til det flotte fremmøde, men det betyder intet, når antallet gøres op på bundlinien.

Endnu et godt eksempel på det store frivillige arbejde der gøres for de lokale og turisterne i Broager og på Broagerland. Selv vejrguderne kom til kort om søndagen. En smule regn, diplomatisk udtrykt, kunne ikke stoppe arrangørerne.

De første 5 billeder er taget af Finn Wogensen og de sidste 3 af Sussi Sommer. Tak for hjælpen.

– Jørgen

Broager.dk

Broager.dk er er et digitalt samlingssted for borgerne i byen og på Broagerland.

Følg med

© 2024 Broager – Designet af Aveo web&marketing