Broager.dk

Sille er blandt 15 ansøgere valgt som direktør

Byrådet har ansat 48-årige Sille Marcussen Dall som direktør for Teknik, Miljø og Bæredygtighed i Sønderborg Kommune. Hun er valgt blandt 15 ansøgere, begynder i stillingen den 1. august og afløser kommunaldirektør Tim Hansen, der har fungeret i stillingen, da den tidligere direktør, Willy Feddersen, sagde op i marts i år.

Ansættelsen glæder borgmester Erik Lauritzen, skriver kommunen i en pressemeddelelse. (Det havde været mere overraskende, hvis han ikke havde glædet sig…). Og borgmesteren forklarer sig:

– Jeg er meget tilfreds for ansættelsen af Sille Marcussen Dall, især fordi det er en af vores egne talenter, som er klar til at tage næste skridt i sin karriere. Sille har gennem fem år som afdelingschef vist, at hun er klar til næste niveau som forvaltningsdirektør i Sønderborg Kommune. Og jeg er både glad og stolt over, at vi internt med vores lederudvikling kan forme fremtidige ledere til direktionsniveauet i kommunen. Sille har en stærk baggrund fra sit nuværende virke, og det er et godt match til den forvaltning, hun skal stå i spidsen for. Teknik, Miljø og Bæredygtighed har de senere år løst store planmæssige opgaver på tilfredsstillende vis, og vi glæder os til det fremtidige samarbejde, siger han.

Oprindeligt er Sille Marcussen Dall uddannet som skov- og landskabsingeniør som er suppleret med en Master i Landdistriktsudvikling og Landskabsforvaltning. Hun blev i 2002 ansat i teknisk forvaltning for Augustenborg og Sydals kommuner. I forbindelse med kommunalreformen fik Sille Marcussen Dall ansættelse i planafdelingen i Sønderborg Kommune, hvor hun har været ansat siden som landdistriktskoordinator, planlægger og afdelingsleder i By- og Landskab. Siden 2018 har hun været chef for Plan og Myndighed. Undervejs har Sille Marcussen Dall taget flere lederuddannelser både internt i Sønderborg Kommune samt ved University College Syddanmark og Københavns Professions Højskole.

– Jeg er rigtig glad for tilliden og glæder mig til at bidrage positivt til udviklingen af Sønderborg kommune, hvor der er stærke ambitioner med mange, store udviklingsprojekter. Det kræver meget af Teknik, Miljø og Bæredygtighed, og jeg ser frem til at indgå i samarbejder om dette med både politikere og eksterne samarbejdspartnere samt kollegaer, medarbejdere og borgere. Jeg glæder mig også til aktivt at bidrage til, at Teknik, Miljø og Bæredygtighed fortsat er en god arbejdsplads for vores engagerede og dygtige medarbejdere, siger hun.

Processen med at finde en ny chef for Plan og Myndighed går i gang efter sommerferien.

Broager.dk

Broager.dk er er et digitalt samlingssted for borgerne i byen og på Broagerland.

Følg med

© 2024 Broager – Designet af Aveo web&marketing