Broager.dk

Spejderne solgte juletræer

Broagerspejderne startede lørdag deres juletræssalg. Det er en årlig tilbagevende tradition, hvor de selv står for det hele, lige fra skovning af  træerne til salget og eventuel levering hos kunderne.

Moder Natur havde ikke ligefrem fundet det gode vejr frem, men den rigtige påklædning, så går det jo også. Det holdt da tørvejr i modsætning til flere andre år. Der var spejdere i alle aldre og selv de mindste spejdere var mødt frem. De havde en fornøjelig dag og fik i hvert fald brændt noget energi af.

Lederne var godt tilfredse med dagens salg og kunne fortælle, at der var flere der “købte et træ” uden at tage det med. Det var deres måde at støtte spejderne på. De fortalte også, at der var nye forsyninger på plads søndag mellem 1000 – 1500 på Torvet foran Superbrugsen.

Så står I og mangler et juletræ, så kig forbi og støt spejderne. Indtægterne går til driften af afdelingen.

I år havde de taget Fredslyset med, som de havde modtaget den 29. november. Det hang mellem de 2 ringriderstatuer og gav også mulighed for en lille snak med de interesserede.

Oplysning om fredslyset kan findes på billedet nedenfor.

Broagerspejderne ser frem til at hilse på og servicere interesserede søndag på torvet. De vil ligeledes gerne fortælle om deres fritidsinteresse og besvare eventuelle spørgsmål.

–  jørgen

Broager.dk

Broager.dk er er et digitalt samlingssted for borgerne i byen og på Broagerland.

Følg med

© 2024 Broager – Designet af Aveo web&marketing