Broager.dk

Og så sang bestyrelsen takken for i dag…

I 1989 skrev Hanne Skræddergaard en lille sang, som satte punktum for julehyggen i Broager Pensionistforening i går. Bestyrelsen sang de tre vers som afslutning på en dejlig eftermiddag med både underholdning og masser af fællessang.

Bestyrelsen fra venstre formand Thea Brodersen, Emma Becker, Gunhild Albæk, Gerda Petersen, Bente Nielsen og siddende kasserer Viggo Mathiesen. (Hans Ove Albæk var fraværende).

Og de 70 fremmødte forlod Broagerhus med hver deres julestjerne.

-Det blev en lidt oprivende eftermiddag, for blomsterne var tænkt som udsmykning men blev på grund af en misforståelse først leveret lidt hen på eftermiddagen. Men vi fik dem sat ud på bordene og i vinduerne og hyggede os, fortæller medlem af bestyrelsen, Bente Nielsen, som godt forstår dem, som ikke kunne komme igennem med rollatoren og måtte melde fra på grund af sneen.

Bente Nissen og Tim Hansen underholdt i 2×45 minutter. Også med fællessang. Der var kløben til kaffen, og formand Thea havde bagt gode råd.

Nu er der juleferie – indtil første torsdag i jan med lottospil og den 15. februar snakker Frode Sørensen om IP Nielsen selvom han vist ellers har truet med at stoppe, fordi han er ældre end de fremmødte. Men den påstand kan pensionistforeningen tilbagevise.

Nedenstående fotos: Finn Wogensen.

 

Broager.dk

Broager.dk er er et digitalt samlingssted for borgerne i byen og på Broagerland.

Følg med

© 2024 Broager – Designet af Aveo web&marketing