Broager.dk

Status over BUI Rock

2 bestyrelsesmedlemmer fra BUI Rock står glad på pladsen hvor den årlige festival er i fuld gang.
Henrik Nygaard og Martin Hansen – Dynamoen bag BUI Rock.

Formand for BUI Rock Martin Hansen skriver:

BUI ROCK blev holdt den 17. juni og var en stor succes. Vejret var perfekt med solskin hele dagen, hvilket skabte en fantastisk atmosfære på festivalen. Ti bands spillede musik i hele 12 timer, og de leverede alle en imponerende præstation.

Publikum var begejstrede og nød dagen i fulde drag. Stemningen var høj og alle nød musikken, dansen og det gode selskab. Der var en fantastisk energi på festivalen, og det var tydeligt at se, at alle hyggede sig.

Udover musikken havde de også deres populære BUI ROCK løb. Der var 65 tilmeldte til løbet, der inkluderede både 5 km og 10 km løberuter. Det var en fantastisk oplevelse at se løberne give deres bedste og kæmpe sig i mål.

Derudover havde de også en spændende 26 km cykelrute, der var populær blandt cykelentusiasterne. Cyklisterne nød den smukke natur og udfordrende rute, og de gav det absolut bedste for at nå i mål.

BUI ROCK fodboldstævne blev også afholdt, hvor 8 hold dystede om den populære vandrepokal.

Fodboldstævnet har til formål at skabe en afslappet og hyggelig stemning, hvor deltagerne kunne nyde hinandens selskab og drage fordel af den kolde øl, der blev serveret.

Alt i alt var det en fremragende dag, hvor musik, motion og godt humør var i fokus. Vi er taknemmelige for den store opbakning fra vores publikum og ikke mindst de bands der igen støtter festivalen, og vi ser allerede frem til næste års BUI ROCK festival.

BUI ROCK udtrykker deres dybeste taknemmelighed til sponsorer og de frivilliges uvurderlige hjælp år efter år. Uden deres støtte og dedikation ville BUI ROCKS arbejde ikke være muligt, og de er utroligt taknemmelige for den positive indvirkning, de har på festivalen og lokalsamfundet som helhed.

Vil du læse mere omkring BUI Rock og deres arbejde, kan dette gøres her: www.buirock.dk

Broager.dk

Broager.dk er er et digitalt samlingssted for borgerne i byen og på Broagerland.

Følg med

© 2024 Broager – Designet af Aveo web&marketing