Broager.dk

Stor tak til de stormflods-frivillige

Beredskab Sønderborg gør, hvad det kan for at minimere skader i forbindelse med stormfloden i disse dage. Borgmesteren roser frivillige og private samt medarbejdere for at yde en ekstraordinær indsats for at begrænse stormflodens skader på mennesker.

Stormfloden har ikke toppet endnu, og der er tale om en kæmpestor opgave med den lange kystlinje i Sønderborg Kommune. Derfor glæder det også Sønderborg Kommunes borgmester, Erik Lauritzen, at så mange mennesker yder en ekstraordinær indsats for at minimere skaderne fra stormfloden, skriver kommunen i en pressemeddelelse fredag aften, hvor vinden rusker og bølgerne truer sommerhuse og byen.

– Det er rigtig dejligt at se, hvordan borgerne gør en stor indsats for at sikre deres egne værdier. Også at så mange frivillige hjælper til, og det viser, at vi har et godt fællesskab, når det gælder. For det gør det virkelig i disse dage, hvor stormfloden ikke har toppet endnu. Vi håber, at de mange indsatser bærer frugt, og at vi slipper igennem uden alt for store skader. Jeg opfordrer alle til at passe på sig selv og deres nærmeste, siger borgmester Erik Lauritzen.

Der er også blevet knoklet fra rigtig mange, og der gjort stor indsats rigtig mange steder forskellige steder i kommunen i forbindelse.

– Beredskabet gør, hvad de kan for at minimere skader. Jeg har enorm respekt for det arbejde, der er blevet leveret indtil nu, og jeg vil gerne sende en stor tak til alle beredskabsfolk og brandmændene i de frivillige brandværn, der yder en stor frivillig indsats. Også tak til alle vores ansatte i hjemmeplejen og på plejehjem, der arbejder hårdt for at få alle borgere så godt igennem uvejret som muligt. Endeligt også en stor tak til andre kommunale medarbejdere, der hjælper til med krisearbejdet, siger borgmesteren.

Oprydningsarbejde

Stormen og den høje vandstand giver også udfordringer med mange løse grene, sten og tang på vejene i hele kommunen. Oprydningsarbejdet er i gang, og arbejdet prioriteres, så hurtigt det kan.

Broager.dk

Broager.dk er er et digitalt samlingssted for borgerne i byen og på Broagerland.

Følg med

© 2024 Broager – Designet af Aveo web&marketing