Broager.dk

SuperBrugsens udvidelse til 4 mio. kr. er nu taget i brug

Når SuperBrugsens 63 ansatte lørdag den 4. marts samles til personalefest, kan de samtidig fejre, at de som ansatte har fået optimale faciliteter med baderum, stor kantine og nye faciliteter udendørs.

SuperBrugsens har investeret 4 mio. kr. i at optimere rammerne for personalet, og efter 22 ugers byggetid er udvidelsen med 122 nye kvadratmeter til medarbejderne taget i brug.

-Vi har skabt forhold, der nu lever op til, hvad man kan forvente som ansat på en moderne arbejdsplads, mener formanden for SuperBrugsen, Kim Pedersen og glæder sig over, at det er al overskudsvarme fra butikken, som bruges til opvarmning af hele bygningen og det kun er i vintertiden, vi har brug for tilkøb af fjernvarme.

Udover bedre faciliteter indendørs med bl.a. ny stor kantine og separate bade- og omklædningsfaciliteter er der også en aflukket udendørs terrasse og ikke mindst et cykelskur. – Stadig flere cykler jo på arbejde, bemærker Michael Næsby. Når temperaturen er til det, bliver træværket malet sort.

Ansætter ny elev

SuperBrugsen i Broager vil fortsætte med at tage ansvar for, at der bliver uddannet faglig arbejdskraft til butikserhvervet. Når den nuværende lærling er udlært efter sommerferien, håber uddeler Michael Næsby derfor at have en aftale med en ny.

-Af de i alt 63 ansatte er 38 ungarbejdere, så måske er vi byens største arbejdsplads for unge. Vi vil gerne bidrage til, at branchen har dygtige fagfolk, og det bliver i hvert fald en uddannelse over to år hos os sammen med jævnaldrende, siger Michael Næsby. Jobopslaget som salgselev kan du læse HER

Efterlyser kandidater

Formanden for SuperBrugsen, Kim Pedersen, efterlyser i forbindelse med denne omtale også yngre kandidater til butikkens bestyrelse.

Vi har to bestyrelsesmedlemmer, som har varslet, at de ikke genopstiller. I år er én plads ledig i stedet for Lilli Hammerich, som ikke ønsker genvalg, og i 2025 udtræder Kurt-Henning Lindgreen Krogh. Derfor er der nu åbnet op for et generationsskifte, hvis nogle yngre har lyst til at indtræde. De vil få viden og erfaring, man måske kan bruge i sin videre karriere, både om regnskaber og om hvordan man driver en virksomhed. To betingelser skal være opfyldte. Man skal være fyldt 18 år og må ikke være fyldt 70!

Om indholdet i arbejdet siger Kim Pedersen:

Bestyrelsen bestemmer jo bl.a. i spørgsmål om investeringer, godkender budgetter, bestemmer hvad der generelt skal være fokus på, f.eks. om aktiviteter, fællesskab og andre ting. Vi afgør også hvilke foreninger og aktiviteter i lokalsamfundet, vi ønsker at sponsorere, og sammen med uddeleren fastsætter vi mål for uddelerens arbejde, fortæller Kim Pedersen.

Bestyrelsen holder ti møder om året, og kandidater kan melde sig på selve generalforsamlingen, der bliver holdt onsdag den 26. april på Broagerhus.

Ændrede åbningstider

Apropos personalefesten som omtalt i indledningen, så påvirker festen åbningstiderne. Lørdag den 4. marts lukker butikken kl. 17, og søndag åbner SuperBrugsen først kl. 12. Vi ønsker god fest.

 

Den nye kantine – og fællesrum til de ugentlige fredags-møder for alle på arbejde – i to hold. 

Broager.dk

Broager.dk er er et digitalt samlingssted for borgerne i byen og på Broagerland.

Følg med

© 2024 Broager – Designet af Aveo web&marketing