Broager.dk

Vigtigt skridt er taget til 30 nye boliger i Broager

Byrådets Teknik By- og Boligudvalget vedtog i dag onsdag, at der arbejdes videre med en ramme til boligformål i Broager Øst ved Dyntvej/H.C. Clausensvej.

Det forventes at kommuneplanen muliggør, at området kan benyttes til boligbyggeri og at der samtidig med kan udfærdiges en lokalplan for området.

Det sker med baggrund i, at en privat invester ønsker at opføre omkring 30 boligenheder i form af både tæt-lav og åben-lav bebyggelse, herunder rækkehuse, dobbelthuse og evt. parcelhuse samt et arealudlæg til vandhåndtering, skriver medlem af udvalget, Erik Krogh, til Broue Tidende.

— Det er første gang i over 10 år der er boliger på vej i Broager, og det vil være med til at mindske den store efterspørgsel på boliger der er opstået, samt at vi kan få gang i en ”generationsskifteproces” i Broager.

Det understøtter også Byrådets vision om at udvikle bæredygtige lokalsamfund med attraktive og mangfoldige boligmiljøer. Ligeledes understøtter det målet om 2500 nye boligenheder samt målet om at blive 77.000 borgere inden 2030 i Sønderborg Kommune, bemærker Erik Krogh fra (V), selv boende med adresse i Broager.

Broager.dk

Broager.dk er er et digitalt samlingssted for borgerne i byen og på Broagerland.

Følg med

© 2024 Broager – Designet af Aveo web&marketing