Broager.dk

Alle er velkomne til fest for fritidslivet

Den 5. april 2024 hædrer Sønderborg Kommune foreningslivets ildsjæle, frivillige, mestre og talenter i et nyt, storstilet awardshow i Koncertsalen Alsion. Alle kan nu hente billet.

Vær med, når Sønderborg Kommune laver fest for fritidslivet i en festlig prisuddeling med taler, underholdning og masser af hjerteblod. Tidligere tiders langborde i Humlehøjhallerne for særligt indbudte er i år ændret til et awardshow i Koncertsalen Alsion 5. april 2024, hvor alle kan deltage. Og tilmelding kan ske ved at bruge dette link:  https://www.place2book.com/da/sw2/sales/9qf5wq7db5

Årets underholdning er delt i to og sker i både musik og tale. Oplev den sønderborgske popsanger, Kedde, og danmarksmesteren i stand-up, Johnny Robertson. Yderligere giver flere foreninger en sprudlende smagsprøve på deres kunnen.

Centralt på programmet står som altid uddeling af de seks pengepriser til Årets Ildsjæl, Årets Nye Initiativ, Årets Kammerat, Årets Talent, Årets Forening og Årets træner/leder/underviser/instruktør. Flemming Nissen er konferencier, og der vil være taler fra blandt andre borgmester Erik Lauritzen, politikere og formand for Folkeoplysningsudvalget, Peter Landergren.

Ved at flytte arrangementet til koncertsalen i Alsion, vil alle interesserede have mulighed for at hente en gratis billet. Det kan man på enten www.koncertsalen-alsion.dk eller https://www.place2book.com/da/sw2/sales/9qf5wq7db5

Formand for Folkeoplysningsudvalget, Peter Landergren, glæder sig til at prøve noget nyt, når Fritidsfesten 5. april trækker i sine nye klæder. Han er overbevist om, at det nye koncept bliver en succes.

– Trods et mindre budget til årets fritidsfest har vi fundet en ramme, der sikrer, at vi ikke går på kompromis med det, der er Fritidsfestens vigtigste DNA, nemlig at sætte fokus på vore foreningsliv og fejre de dedikerede udøvere, der har vundet mesterskaber, alle de frivillige ildsjæle, der gør en kæmpe forskel og en helt særlig indsats for andre ude i foreninger– og gøre det, så det kan ses og høres, siger Peter Landergren.

Kørestolsplads

Har man brug for en kørestolsplads, skal man skrive til fritidskonsulent Kasper Christensen på kach@sonderborg.dk.

Broager.dk

Broager.dk er er et digitalt samlingssted for borgerne i byen og på Broagerland.

Følg med

© 2024 Broager – Designet af Aveo web&marketing