Broager.dk

Byens største havefest lørdag, det rocker.

BUI Rock inviterer til byens største havefest på lørdag. Og til priser, der ikke er set, siden inflationen røg i vejret. BUI Rock bestyrelse har meldt ud, at de fastholder priserne fra sidste år.

I løbet af formiddagen bliver der afviklet forskellige aktiviteter, som BUI Rock fodbold og løb.

Selve musikken starter klokken 1200 og fortsætter frem til midnat.

Her er tale om en blandet cocktail af bands, der spiller forrygende musik, der formår at få publikum med på fællessang, luftguitar og alt det andet der hører live musik til.

Så fat din familie, venner, kolleger, naboer og andet godtfolk og kom ned på Broager Idrætscenter. Der er rig mulighed for at få nogle hyggelige timer. Det kunne jo være, at der også blev mulighed for at løbe ind i en gammel holdkammerat, en ven fra skolen eller arbejdet. Mange mennesker kigger år efter år forbil denne lørdag i Broager.

Der er mulighed for at købe mad og forskellige drikkevarer og også lidt forskelligt til børnene.

Musikprogrammet er som følger:

 

Og husk, at selve formålet med arrangementet er at lave et overskud til ungdommen i BUI’s forskellige afdelinger. Her er der mulighed for at søge penge til oplevelser for de unge, som for eksempel deltagelse i stævner, sociale arrangementer og lignende. De er ikke beregnet til at blive brugt på driften.

Så det er en ren win/win for alle parter.

Så kig forbi og oplev Broager rocke en lørdag i juni måned.

jørgen

 

 

 

Broager.dk

Broager.dk er er et digitalt samlingssted for borgerne i byen og på Broagerland.

Følg med

© 2024 Broager – Designet af Aveo web&marketing