Broager.dk

Skæbnekamp fredag aften for BUI

BUI’s Jyllandsseriehold står foran deres endnu største udfordring. Fredag aften hedder det enten vind eller forsvind.
Holdet ligger lige nu på en direkte nedrykningsplads og det kræver en sejr for at komme væk fra denne i sæsonens formentlig sidste kamp.
Kampen foregår i Bramming og starter klokken 1900.
For efter en mere end godkendt indsats i den første halvdel af kampene, er holdet gået i stå. Det er kun blevet til et enkelt point i returrunden, hvor der blev spillet uafgjort i Egen. Her havde holdet et par 100% chancer, som ikke blev omsat.
I de 2 næste kampe mod først Kolding, spillede holdet lige op med topholdet og tabte alligevel 1-2 hjemme. Her blev der brændt et straffe og et skud på overliggeren røg tilbage i spil i stedet for i netmaskerne. Den efterfølgende kamp mod Give, var holdet meldt helt ud i 1. halvleg, men tog revanche i 2. halvleg hvor de havde hele spillet. Men kampen endte alligevel 1-2.
De efterfølgende kampe blev ligeledes tabt og ifølge træner Rene Østerlid, virker det som om, at de manglende resultater har sat sig på det mentale plan.
Men holdet har før vist, at de kan rejse sig, når klokken falder i slag. Så god kamp i morgen og kom hjem med 3 point.
En sejr vil dog ikke nødvendigvis slutte sæsonen, for afhængig af andre resultater, kan det ende med en kval-kamp mod et Serie 1 hold om pladsen i Jyllandsserien. Men fredag aften er vi meget klogere, dog kan det ende med at det først bliver søndag eftermiddag den endelige afklaring er på plads, da den sidste kamp i puljen spilles her. Der er mange scenarier, hvis og hvordan.
Lad os håbe, at der kan drikkes jubeløl lørdag til BUI Rock og ikke gravøl.