Broager.dk

En gratis aften med Lions Broager-Gråsten

Kristian Pallesen, Broager, (th.) har overtaget lederposten efter Flemming Toft, Dynt. Foto: Erik Krogh.

-Vi skal være mere synlige, og flere skal opleve de værdier, der er ved at være med i Lions, siger den nyvalgte leder af Lions Broager-Gråsten, Kristian Pallesen, Broager.

Broager-Gråsten Lions indleder derfor klubåret med en nyskabelse i form af en gratis underholdningsaften med musik og humor i BHJ-salen i Gråsten torsdag den 9. november kl. 19.30. Mest for at give de fremmødte en god oplevelse – og god underholdning.

-Sandsynligvis bliver publikum også klogere på, hvem vi er, og hvordan vi yder hjælpe-arbejde lokalt, regionalt og internationalt, mener Kristian Pallesen.

-Lions Broager-Gråsten har som optakt til sæsonen ændret vedtægterne for at understrege, at Lions er for alle, som kan leve sig ind i måden at være noget for andre og som fysisk kan bidrage i hjælpearbejdet.

Vi styrker også det frivillige netværk. Det blev indledt i maj ved Oldtimerløbet, hvor Lions Als hjalp til, og nu supplerer vi ved at gå sammen med Lions Sønderborg om arrangementer, der styrker det sociale klubliv, oplyser lederen af Lions Broager-Gråsten og varsler, at Broager-Gråsten også i år vil yde julehjælp i lokalområdet.

Tilmelding til aftenen med fri entre til musik og humor den 9. november kan ske på telefon 28100578 eller mail på adressen broager-graasten@lions.dk

Tekst: Lions Broager-Gråsten. Opsætning: Gråsten Avis.

 

 

 

 

 

Broager.dk

Broager.dk er er et digitalt samlingssted for borgerne i byen og på Broagerland.

Følg med

© 2024 Broager – Designet af Aveo web&marketing