Broager.dk

Skal SuperBrugsen i Broager skifte navn?

01-02-2023

For fire år siden havde Coop planer om, at SuperBrugsen skulle skifte navn til Coop Mad. Den plan blev ikke til noget. For nu lukker Coop tværtimod helt ned for forsøget med Coop.dk MAD.Den nye plan fra topchefen i Coop er kom frem i går, og den går ud på, at de tre kæder SuperBrugsen skal samles med Kvickly og Irma under navnet Coop.

Men gælder det også for SuperBrugsen i Broager, som er en selvstændig franchisetager. Vil Broager også blive stillet over for krav om at skifte navn, hvis man vil være med i den nye kæde.

Kim Pedersen, formand for SuperBrugsen i Broager: – Det er ikke helt afklaret. Vi blev orienteret af topchefen i Coop i går ved et online-møde, og vi har to år til en evt. omstilling til nyt navn. Men personligt tror jeg, det kan blive svært. at omstille sig. SuperBrugsen er et stærkt brand.

Jeg afventer lidt, hvad der sker i de forhandlinger, som jeg forstår, at Danmarks største Kvickly og vist et par andre vil have med Coop om at fortsætte med at hedde Kvickly. Skal vi omstille os til nyt navn er det jo ikke gratis med nye skilte, måske nye farver og nyindretninger, bemærker formanden for SuperBrugsen, Kim Pedersen.

Og nu vi er ved en omtale af SuperBrugsen i Broager skal da for god ordens skyld lige nævnes, at PostNord fortsat leverer (mange) pakker til Broager og ikke er berørt af PostNord besparelser.

Broager.dk spurgte også for fire år siden, den 10. marts 2019, Kim Pedersen om navneændring, daCoop havde tanker om, at SuperBrugser i Danmark skal skifte navn og hedde ”Coop Mad”. Da var formanden for SuperBrugsen i Broager, Kim Pedersen, ikke sikker på, et sådant navneskifte kommer på tale i Broager.

– Det er korrekt, at Coops direktion har tanker om et navneskift, men det ligger i givet fald to-tre år ud i fremtiden, og lad os nu se, om deres test fører til et konkret forslag, og om der så i givet fald i Coop er opbakning. Jeg tager det helt roligt og ser tiden an, sagde Kim Pedersen i 2019 og mener det samme lige nu.

Broager.dk

Broager.dk er er et digitalt samlingssted for borgerne i byen og på Broagerland.

Følg med

© 2024 Broager – Designet af Aveo web&marketing