Broager.dk

Velkommen til Broager.dk 2.0

Broager.dk har fået et nyt layout. Og hjemmesiden drives nu af Broager Udviklingsforum – med Kristian Pallesen som ansvarlig for Broue Tidende, som fremover er en del af broager.dk.

Strukturen bag den nye side er lidt anderledes end den gamle og det vil kræve lidt tilpasning.

Når man klikker ind på forsiden, mødes man øverst oppe af en karrusel med link til de forskellige områder, såsom Nyheder, Aktiviteter, Turisme, Bolig og som her til Broager Kultur

Under karrusellen er der en oversigt over de seneste nyheder samt et link til at se flere nyheder i ”Broue Tidende”. Generelt er alle nyheder flyttet til et nyt område ”BROUE TIDENDE” På Nyhedssiden er det muligt at søge efter nyheder både på kategorier men også på indhold.

Herefter er der et område med Dagens aktiviteter i Broager. Der er også en hel side/fane kun forbeholdt Aktivitets kalenderen. Her der øverst en måneds kalender hvor man hurtigt kan få et overblik. Herunder er der en samlet liste hvor man kan scrolle op og ned. Ved begge er det igen muligt at søge på Kategorier og på indhold.

 

Under siderne for Broagerhus og for Ældresagen (under fanen Foreninger) er der oprettet kalendere med deres specifikke aktiviteter.

Den nye side er bygget op i WordPress, hvilket giver en masse muligheder for fremtidig udvikling.

Siden er stadig under udarbejdelse og dermed ikke færdig, der arbejdes stadig på indholdet og der vil løbende komme nye detaljer på.

Vi hører gene om ris, ros og ideer til at udvikle siden yderligt. Samtidigt søger vi efter frivillige som vil være behjælpelig med at vedligeholde indholdet.

Broager.dk

Broager.dk er er et digitalt samlingssted for borgerne i byen og på Broagerland.

Følg med

© 2024 Broager – Designet af Aveo web&marketing