Broager.dk

Boisen Motorsport danske mestre x 3

Kim Boisen og Dan Johannsen sammen med teamet på sejrsrampen.

Kim Boisen og Dan Johannsen, Boisen Motorsport i Broager, og deres trofaste team deltog i weekenden i årets sidste DM afdeling i og omkring Stoholm i det midtjyske. Et rally hvor der blev serveret alt det, rally er.

Grusveje, store og små asfaltveje. Kørsel i mørke.. Regn og solskind. Alt i en skiftende blanding både fredag og lørdag, fortæller Dan Johannsen og forklarer, hvordan tingene flaskede sig med tre DM-titler til Broager!

Med hele 12 rallybiler med 4 WD og mange moderne biler med unge talenter til start i et rally og flere end 20 % grus prøver, så ville vi to gamle mænd i en bil fra det forrige årtusinde være super glade hvis vi kunne komme i top 15 generelt.

Inden sidste afdeling havde vi et forspring i DM som gjorde, at vi bare skulle fuldføre for at kunne kalde os Danske mestre i Historisk rally 2023. Det var da sådan set meget betryggende, men det ville også medføre at der skulle køres taktisk for at være sikkert på at komme i mål.

Da vi skulle afhente gennemkørsels materiale fredag morgen fik vi at vide at Johnny Petersen som var den eneste der kunne nå os havde meldt afbud. Det var selvfølgelig fedt at have vundet mesterskabet, men det bedste var, at vi nu kunne vi bare gå til den uden at tænke på point og altmulig andet.

Efter fredagens fire prøver med både regn og grus i mørke lå vi på en overraskende samlet 14 plads, og med fuld attack hele lørdagen fik vi os kæmpet op på en generelt 9. plads generelt. Det er vi mega stolte af, og samtidig fik vi vist vores gamle BMW M3 frem på bedste vis. Og der var mange forbi på servicepladsen som sagde..

”Det var bare den fedeste bil i hele feltet med den vildeste lyd”.

Kim Boisen og Dan Johannsen slutter rallysæsonen som Danske mestre i Rally sprint 2023, Danske mestre i deres klasse og ikke mindst Danske mestre i historisk rally 2023.. Det er vi nu helt stolte af med en helt ny rallybil i første sæson!

Gjorde også flot figur for 33 år siden

Sidst Kim Boisen og Dan Johannsen vandt et rallymesterskab sammen, var for 33 år siden i 1990 hvor de vandt de Danske mesterskab i gruppe N for standard biler.

-Tak til alle vores sponsorer og alle vores følger… 1000 tak fordi I var med til at gøre vores rallysæson helt perfekt!  Tak – lyder det fra Boisen Motorsport.

Broager.dk

Broager.dk er er et digitalt samlingssted for borgerne i byen og på Broagerland.

Følg med

© 2024 Broager – Designet af Aveo web&marketing