Broager.dk

Cykelfærgen sejler igen to weekender i maj

Arkivfoto.

Foreningen Cykelfærgens Venner er godt forberedt til sommersæsonen 2024 med to cykelfærger. De første afgange mellem Langballigau og Egernsund starter i pinsen, og sejler de sidste to weekender i maj.

Med de to færger Thjalfe og Rødsand er foreningen Cykelfærgens Venner godt rustet til sæsonstarten, og efter en rekord på 7.000 passagerer fra omkring 40 lande sidste år håber foreningen også på mange turister og især lokale passagerer.

-Interesserede kan allerede nu booke deres tur via vores hjemmeside og sikre sig deres billetter tidligt, for eksempel med Thjalfe fra Langballigau på den tyske side via Brunsnæs, Marina Minde til Egernsund. Vores anden cykelfærge Rødsand vil igen blive brugt til ruten langs den tidligere smørbåds-rute fra Egernsund med stop i Sønderhav og videre til Flensborg og tilbage, siger kaptajn og skibsreder Palle Heinrich. Begge cykelfærger er godkendt til at medtage 12 passagerer og 12 cykler.

Turene starter i pinsen den 18.-20. maj og den efterfølgende weekend, den 25.-26. maj. Den faste færgeforbindelse med daglige afgange mellem Langballigau og Egernsund starter den 1. juli. Online bookinger kan foretages på den tysk- og dansksprogede hjemmeside: https://cykelfaergen.info/ eller via Facebook https://www.facebook.com/cykelfargen/.

Broager.dk

Broager.dk er er et digitalt samlingssted for borgerne i byen og på Broagerland.

Følg med

© 2024 Broager – Designet af Aveo web&marketing