Broager.dk

Flere benzinpenge end nogensinde til BUI

Michael Næsby og Martin Hansen.

Hver gang du fylder benzin eller diesel i tanken på din bil ved SuperBrugsen i Broager, støtter du lokale foreninger efter eget valg, og en del af støtten går til at udvikle BUI Rock, som også yder en håndsrækning til ungdomsarbejdet i BUI.

I dag fredag afregnede uddeler Michael Næsby det seneste års salg af brændstof i Broager, og beløbet er det hidtil største, som er tilgået BUI Rock – nemlig 10.497,50 kr.

-Vi har fået en støtte større end sidste år, og pengene bliver brugt til at udvikle BUI Rock. Dels har vi ønsker til materiel, dels har vi ønsker om en større koncert på et tidspunkt, for vi har tilladelse til at lave tre arrangementer på scenen hvert år. Så vi er særdeles glade for den støtte bilisterne yder ved at tanke lokalt, siger Martin Hansen, formand for BUI Rock.

Tankanlægget i Broager ejes af SuperBrugsen, og den del af omsætningen, der går til BUI Rock, betales ligeligt af SuperBrugsen og OK med halvdelen hver. Benzinpengene, som går til Rideklubben og brandværnsorkestret, er en aftale mellem de to foreninger og OK og bliver overført direkte fra OK.

 

Broager.dk

Broager.dk er er et digitalt samlingssted for borgerne i byen og på Broagerland.

Følg med

© 2024 Broager – Designet af Aveo web&marketing