Broager.dk

Fugleskydning lørdag

I forbindelse med Ringridningen i Broager, blev der lørdag eftermiddag afholdt fugleskydning i Broagerlands Skytteforenings lokaler ved Broagerhallen.

Deltagerne mødte ind inden klokken 14 og snakken gik lystigt, inden bestyrelsen bød velkommen klokken 14.

Der var mødt 16 deltagere op, der var klar til at tage kampen op mod den forsvarende fuglekonge Rune Cordsen. Inden skydningen blev påbegyndt, fik deltagerne en orientering omkring selve skydningen og undervejs for de 3 skydninger, hvilke skiver der blev anvendt og hvor der både lå plus og minuspoint.

Mellem de enkelte skydninger fortsatte snakken og den godmodige mobning, da der var flere tidligere fuglekonger blandt deltagerne.

Fuglekonge blev for 2. år i træk Rune Cordsen, 2. pladsen Morten Smidht og 3. pladsen blev delt mellem Janni Jørgensen, Ingolf Nielsen og Jørgen Nielsen Michelsen.

Et godt arrangement, som blev afholdt i lidt andre rammer end normalt, men på denne måde er det stadig en del af Broager Ringridning. For Ringriderforeningen ville gerne have afholdt arrangementet på pladsen, men lovgivning lige nu er ikke til det. Bestyrelsen arbejder på en løsning, så det indenfor lovgivningen alligevel kan flyttes tilbage på pladsen.

Til sidst og inden deltagerne drog tilbage til pladsen, takkede bestyrelsen for Broagerlands Skytteforening for hjælpen med at afholde skydningen. Endnu et godt eksempel på, at de enkelte foreninger kan hjælpe hinanden på kryds og tværs.

jørgen

Broager.dk

Broager.dk er er et digitalt samlingssted for borgerne i byen og på Broagerland.

Følg med

© 2024 Broager – Designet af Aveo web&marketing