Broager.dk

Liv og glade dage i hallen

De glæder sig helt vildt – U11-holdet fra BUI.
Så er vi nået så langt ind i kalenderen, at påsken står for døren. Det betyder for mange håndboldspillere i hele landet, at turen går til Sønderborg området, nærmere bestemt hallerne i Vester Sottrup, Gråsten, Broager og Kværs. Det er HK Egenes årlige stævne, der igen afvikles i områdets haller.

I Broagerhallerne starter de første kampe allerede lørdag klokken 08.30 og slutter først omkring klokken 17.00. Søndag er det igen fra klokken 08.30 og frem til omkring klokken 15.00, hvor de sidste finaler er afviklet.

Igen i år deltager U11 mix holdet fra BUI Håndbold. De glæder sig helt vildt. De spiller 5 kampe i løbet af lørdagen og mindst en om søndagen. Lørdag lægger de ud i den gamle hal allerede klokken 08.30, hvor modstanderen Harlev. Herudover møder de Team Vestfyn klokken 10.47, Hornslet klokken 12.10, Slangerup klokken 13.59 og til sidst Brande HK klokken 15.42.

Hvornår de spiller søndag og hvor mange kampe bestemmer de selv, sådan da. Det skyldes, at der er kvart-, semi- og finaler om søndagen og afhængig af resultaterne lørdag afgør de selv hvor langt de kommer. Men der er mindst en kamp søndag.

Tiderne er med forbehold, da de kan skride undervejs på sådan en lang dag.

Formand for BUI Håndbold Ulrik Franke ser frem til weekendens arrangement, som giver liv og glade dage i hallen. Spillerne hygger sig og konkurrerer mod hold fra andre dele af landet,l som de normalt ikke vil møde.Flere spillere og trænere har tidligere år givet udtryk for, at det er en rigtig god oplevelse at starte påskeferien med en håndboldweekend sammen med kammeraterne.

Så kig forbi hallen og se og oplev de mange unge mennesker udfolde sig på hallens parket. Det kan for mange med et lidt ældre personnummer samtidig være en tur ned ad memory lane. For mon ikke en stor del af vinteren blev tilbragt i diverse haller rundt omkring i weekenderne.

U11 vil sætte stor pris på opbakning undervejs. De glæder sig til at vise deres kunnen på hjemmebane.

Cafeteriet har åbnet begge dage, så der er mulighed for at købe drikkevarer, noget at spise og lidt til den søde tand.

– Jørgen

Broager.dk

Broager.dk er er et digitalt samlingssted for borgerne i byen og på Broagerland.

Følg med

© 2024 Broager – Designet af Aveo web&marketing