Broager.dk

Benzinpenge til Broagerspejderne

Broagerspejderne har indgået en ny sponsoraftale med energiselskabet OK, der skal hjælpe med at tanke foreningskassen op. Det glæder særligt Dan Grau, som er kasserer og medieansvarlig i foreningen, da støtten fra OK-kunderne skal hjælpe med at realisere et stort ønske.

”Vi har indgået den her aftale med OK, fordi vi ønsker at spare nogle penge sammen til at kunne tage vores børn og unge mennesker med på nogle ekstraordinære ture. Det kunne for eksempel være en tur til udlandet”, siger Dan Grau forhåbningsfuldt i en pressemeddelelse fra OK.

Vil man støtte Broagerspejderne og deres ønske om at komme på flere ture, kan det godt betale sig at tanke hos OK. Størrelsen på sponsorchecken afhænger nemlig af, hvor mange der ønsker at støtte foreningen gennem sponsoraftalen.

OK (og Brugsen) udbetaler pengene

Det er OK’s kunder, der har sparet pengene op til foreningerne ved at tanke på deres OK-kort eller via OK’s app. Vælger kunderne at knytte OK-kortet til sponsoraftalen, støtter de nemlig kvit og frit for hver liter brændstof, der tankes på kortet.

Sponsoraftalen betyder, at klubber og foreninger kan få fem øre for hver liter, der tankes hos OK. Derudover kan foreningerne få fem øre ekstra for den samme liter, hvis den lokale bilist køber el hos OK og yderligere fem øre pr. liter, hvis man også har mobiltelefoni hos OK. I alt 15 øre kan altså gå foreningernes vej, hver gang der bliver tanket en enkelt liter.

Flere end 2500 små og store klubber og foreninger over hele landet har en sponsoraftale med OK.

Broager.dk

Broager.dk er er et digitalt samlingssted for borgerne i byen og på Broagerland.

Følg med

© 2024 Broager – Designet af Aveo web&marketing