Broager.dk

Betaler gerne for at få løst de sure opgaver

Anne Jonsson, formand for Ringriderforeningen i Broager.

I aften onsdag forklarede formanden for Ringridningen i Broager, Anne Jonsson, hvorfor nogle frivillige får penge for at gøre en indsats, mens andre ikke gør.

Faktisk har foreningen 15 komitéer med mange frivillige der gør en kæmpe indsats. Hertil kommer en særdeles arbejdsom bestyrelse plus en række tidligere bestyrelsesmedlemmer, som trækker i arbejdstøjet og slider i mange timer i ringriderdagene.

Og alligevel mangler også ringriderfesten en håndsrækning fra flere.

– Vi er meget stolte over, at vi har så mange frivillige der vil hjælpe med at bygge Broue Ringridning. Jeg tør slet ikke begynde at regne på hvor mange frivillige timer der i alt ligger på vores ringriderplads, men det er ufattelig mange timer, oplyste festens formand, Anne Jonsson, i aften på Broagerhus – og føjede til:

Men vi mangler også hjælpere i år…

Spejderne i Broager hjalp sidste år med at gøre pladsen og teltene rene. De har desværre meldt, at de ikke kan løfte opgaven i år!

Vi mangler også hjælp til at gøre gaderne rene lørdag morgen fra parkeringspladsen ved hvalen – Storegade – og ringridervej.

Dertil mangler vi også et hold der vil hejse flag og pille ned igen i byen fredag morgen/aften og lørdag morgen/aften.

Tjen en skilling

SÅÅÅÅ… Kender i nogen der har en forening eller klub, en skoleklasse eller måske bare private personer der har lyst til at hjælpe og tjene en skilling til klubben eller kassen,  så kom bare ud af busken, lød opfordringen fra formand Ann Johnsen på ringriderforeningens forårsmøde i aften på Broagerhus.

Vi har også mange opgaver der ikke er lønnet, men bare frivillige der hjælper os med opgaver, og så tænker i måske… jamen hvorfor får disse opgaver så løn for disse opgaver?

Opgaver er lønnet, fordi det er sure opgaver der bare er så vigtige at få gjort, at festen ikke kan køre uden. For gaderne, pladsen og teltene ligner væltede lokummer og skal fremstå, så vi kan være bekendt at byde heste og gæster velkommen igen, fastslog Anne Jonsson.

Rengøring af byen giver 1500kr

Rengøring af ringriderpladsen giver 1000kr

Rengøring af teltene giver 1000kr

Flaghejsning og ned igen 2 dage giver 1000kr

Rengøringsopgaverne skal løses i tidsrummet lørdag morgen 7.00-10.00

Dr skal lyde en kæmpe kæmpe tak fra bestyrelsen til alle de frivillige der hjælper os!

Vi har i år igen fornøjelsen af at arbejde sammen med flere foreninger. Broagerlands rideklub, BUI, Skelde gymnastikforeningen, EKIF, Dynthuset, legepladsen i Skelde og Sønderborg Svømmeklub.

Broager.dk

Broager.dk er er et digitalt samlingssted for borgerne i byen og på Broagerland.

Følg med

© 2024 Broager – Designet af Aveo web&marketing