Broager.dk

Broager Skytteforening modtog Oldtimerpris

Modtagerne af Oldtimerprisen . til højre Broager Skytteforening. (Foto: Kristian Pallesen)

Fire foreninger deler Oldtimerprisen 2024 på samlet 50.000 kr., som Lions Broager-Gråsten overrakte ved Oldtimerløbet lørdag. Blandt de fire er Broager Skytteforening, der udfører et stort arbejde for børn, ikke mindst for børn som har svært ved at koncentrere sig.

Og den indsats skal nye elektroniske skydeskiver bidrage til at gøre endnu bedre.

– De elektroniske skydeskiver vil ikke kun vil gavne børnenes skydefærdigheder, men også bidrage til en endnu bedre koncentration i kraft af en interaktiv og engagerende træningsplatform. Skytteforeningen får 10.000 kr. til projektet, oplyste formanden for prisuddelingen, Flemming Toft, Dynt.

Oldtimerprisen går til  foreninger og organisationer i lokalområdet med deres virke inden for kultur og det sociale liv i lokalområdet.

Gråsten Æblefestival er i gang med et projekt til glæde for børn og arbejder med en plan om at opføre et Æble-legehus for børn, som skal opstilles på havnen og bemales i Gråsten-æblets farver.

Donationen er på 10.000 kr.

Cykelfærgens Venner mangler fortsat omkring 100.000 kr. til restaureringen af færgelejet i Brunsnæs og modtager 20.000 kr. fra Oldtimerprisen som et lokalt Lions-bidrag til den fortsatte færgedrift på Flensborg Fjord i sommermånederne.

Kulturen tilgodeses med støtte til en måske mindre kendt forening i Ladegårdskov uden for Gråsten, nemlig Det lille Teaterhus. Det lille Teaterhus med ca. 40 frivillige modtager 10.000 kr. som bidrag til fortsat at sikre Det Lille Teater nogle vedligeholdte gode fysiske rammer til at dramatisere vores lokalhistoriske emner som egnsspil.

-Lions Broager-Gråsten takker for forslagene til prismodtagere i år, og vi gør opmærksom på, at vi gerne løbende vil modtage ansøgninger til initiativer, der styrker kulturlivet og det sociale arbejde i lokalområdet, tilføjer formanden for Oldtimerløbet, Flemming Toft, Dynt

Broager.dk

Broager.dk er er et digitalt samlingssted for borgerne i byen og på Broagerland.

Følg med

© 2024 Broager – Designet af Aveo web&marketing