Broager.dk

Det Levende Teglværk har kontrakt for 2024

Der bliver masser at se på til sommer med det levende teglværk.

Glæd jer: Det Levende Teglværk har netop underskrevet en kontrakt med Museum Sønderjylland om at tilrettelægge og invitere til tre levende dage på Cathrinesminde Teglværk i dagene den 19.-21. juli.

-Vi er nu enige om, at det er foreningen Det Levende Teglværk, som skal stå for hele arrangementet, oplyser foreningens sekretær Henning Rasmussen og tilføjer: Og vi får opbakning fra Museum Sønderjylland til markedsføringen.

I flere år har Cathrinesminde Teglværk været officiel arrangør med støtte fra frivillige på Broagerland. Men sidste år havde teglværket jo lukket, og så fik de frivillige lov til at bruge teglværket og selv gennemføre arrangementet.

-Det gik så godt, at vi har lyst til at fortsætte med ansvaret selv, og det gør den forskel fra tidligere, at de besøgende i år lige som sidste år har gratis entre til Det Levende Teglværk, oplyser Henning Rasmussen.

Foreningens bestyrelse vil derfor nu henvende sig til de 50-60 frivillige, som før har givet tilsagn om at være med, også i år.

Og foreningen håber, at der bliver plads til et par nye aktiviteter, så publikum bliver rigtig godt underholdt.

Hvis du/I derfor ikke er på ferie i den udvidede weekend 19.-21. juli, så sæt kryds i kalenderen for en god oplevelse på Cathrinesminde Teglværk.

Kontrakten gælder kun for i år. Forklaringen er, at ingen endnu kan sige, hvad de fremtidige rammer for museums-tilbuddene i landsdelen

Broager.dk

Broager.dk er er et digitalt samlingssted for borgerne i byen og på Broagerland.

Følg med

© 2024 Broager – Designet af Aveo web&marketing