Broager.dk

En supervellykket festival på skolen

Musikfestivalen på Broager Skole i eftermiddag torsdag blev supervellykket i det skønne vejr. Rigtig mange medbragte tæpper og satte sig vel til rette på skråningen ned mod scenen. Mellem generationer, naboer og venner blev to timers god musikalsk underholdning i bred forstand en rigtig familieudflugt med megen snak mellem de 20 forskellige indslag, som eleverne optrådte med.

-Festivalen er en indarbejdet god tradition med flot opbakning, og et arrangement vi kan takke vores dygtige musiklærere for. Vi andre er jo kun statister, bemærker den forholdsvis nye skoleleder Didde Skyum i en samtale med broager.dk

Fra starten kl. 16 var der god gang i salg af pølser, popcorn, sodavand og alskens gode sager. – Et overskud går tilbage til børnene på den måde, at elevrådet tager stilling til, hvad pengene skal bruges til. Det kan godt være, vi kommer med forslag, men det er elevrådet, der forholder sig til, om pengene skal bruges på is eller noget helt andet, tilføjer skolelederen.

Én af eleverne Sarah Hamzic fortæller, at musikfestivalen i år som noget nyt blev indledt med indslag fra solister. Det var med inspiration fra en dreng der gik i 9. klasse sidste år, som spurgte om han måtte stille sig op med en rap, før det officielt startede.

Selv var hun i gruppen der sang, da 6.c åbnede med nummeret Zombie.

-Det stykke har vi øvet siden vinterferien. Det har også alle de andre klasser fra 0.-6. plus gjort, fortæller Sarah som næste år i 7. klasse vælger musik som valgfag. – Det er bedre end madkundskab. At lave mad skal vi jo nok få lært. Med musik er det anderledes, mener Sarah og ser frem at blive overført til udskolingen og prøve at være de store med de små, som man siger.

Her følger fotoreportage fra eftermiddagen. Fotos: Kristian Pallesen

Broager.dk

Broager.dk er er et digitalt samlingssted for borgerne i byen og på Broagerland.

Følg med

© 2024 Broager – Designet af Aveo web&marketing