Broager.dk

Musikfestival på Broager Skole

I eftermiddag torsdag kl. 15.30 åbner årets musikfestival på Broager Skole. Den har lærere og elever forberedt gennem et par måneder, og i morges kl. 05.30begyndte arbejdet med at rejse scenen og gøre klar. I formiddag var der generalprøver – og broager.dk fik vist en nyhed. Nemlig en flot udstilling i aulaen inspireret af kunstneren Yayoi Kusama, hende med polarbrikkerne.

Lærerne har fået nogle af ideerne – og så har vi elever selv været med til at udvikle tingene. I vores klasse har vi lavet den store svamp og skiven, der fortæller mere om Kusama og kunsten, fortæller Celina Hattesen i 6.a.

-Med udstillingen vil vi gerne fortælle, at kunst ikke behøves at være symmetrisk og men godt kan være i forskellige former, der ikke er så normal-agtige, siger Celina.

Forældre og fremmødte kan se udstillingen før eller efter eller i pauserne i musikfestivalen.

-Vi har vel brugt 2-3 måneder nogle timer hver uge, og det er blevet et flot resultat. For mig har arbejdet med udstillingen givet mig en form for frihed, at man selv kan være med til at bestemme. Tavlen var f.eks. vores egen ide.

Celina er også med i eftermiddagens musikfestival. Først på Open Stage. Og derefter sammen med hele klassen. På Open Stage Hun går hun solo på scenen og fremfører Gi’ mig Danmark tilbage, og på et spørgsmål om, hvor meget hun har øvet sig på denne rap, fortæller Celina, at hun ikke rigtig har øvet sig. – Jeg har kunnet teksten udenad, siden jeg var ti år, dvs. i et par år.

Caroline i 3.a kan mere end synge, viste hun ved formiddagens generalprøve, mens drengene udfordrede hinanden.

Broager.dk

Broager.dk er er et digitalt samlingssted for borgerne i byen og på Broagerland.

Følg med

© 2024 Broager – Designet af Aveo web&marketing