Broager.dk

Folk strømmer til weekendens julemarked

Samtlige parkeringspladser i midtbyen var i dag præget af julemarkedet på Broagerhus. Folk strømmede til. Så fornemmelsen var fuldt hus på de nærmeste p-pladser og tillige på alle tre etager på Broagerhus.

-Publikum kommer til et julemarked, hvor firmaer viser sig frem med gode tilbud og mange udstillere medvirker, fordi I har noget at byde på – nemlig typisk et resultatet af jeres fritidsaktiviteter.

Men er det så  ikke en hobbyudstilling, kan nogen indvende. Nej, I de rammer, Broagerhus kan fremvise, lever I udstillere  og udstillingen samlet set op til det, et julemarked handler om, sagde Kristian Pallesen på vegne af bestyrelsen i Broagerhus henvendt til udstillerne før åbningen i formiddag.

Julemarked defineres nemlig  i den danske ordbog som et marked med juleunderholdning og boder, hvor der sælges ting til julegaver, julepynt, mad og drikke m.m. Det lever det første julemarked på Broagerhus fint op til.

Kl. 10 søndag åbner julemarkedet på ny for at slutte kl. 16, når rigtig mange har gæstet Broagerhus, mange sikkert for første gang.

Broager.dk

Broager.dk er er et digitalt samlingssted for borgerne i byen og på Broagerland.

Følg med

© 2024 Broager – Designet af Aveo web&marketing