Broager.dk

Halvdelen af forårssæsonen er afsluttet

Efter at halvdelen af forårssæsonen er afsluttet, er det på tide at gøre status for senior herreholdene i BUI.

Klubben har hold der spiller i Jyllandsserie 2, Serie 3 og Serie 5. I nedenstående vil der sæsonen indtil nu kort blive beskrevet.

Jyllandsserie 2:

Når der tales om 1. holdet og oprykningen til Jyllandsserien, så kommer man ikke udenom cheftræner Rene Østerlid. Han har siden klubben overtog FC Sønderborgs plads i Serie 1 været en bærende kraft for udviklingen.

Men hvem er Rene Østerlid så:

Da han efter sin aktive karriere havde en 7-årig søn der ville spille fodbold, måtte der findes en af forældrene der kunne træne dem. Det blev så Rene. Han var i 2022 én af kandidaterne til titlen som Årets Jyske Serietræner 2022. Læs meget mere om trænerens karriere fra forældretræner til træner i Jyllandsserien i Broager  ved at klikke HER

Og nu til status på holdets 1. halvsæson:
Her var holdet som nyoprykker ude i uopdyrket land. Men de har i den grad formået at få samlet point sammen. Inden 2 halvdel af sæsonen går i gang, har de allerede samlet 13 point sammen ved at vinde hovedparten af kampene og kun tabe 2 kampe og spille 1 uafgjort. Og begge nederlagene er til de nuværende nr. 1 Kolding Boldklub og nr. 2 Give Fremad. På denne måde, ligger BUI på en 3 plads med 5 point ned til nummer 4, der er naboerne fra Egen.

De har fortsat med at spille bold og ikke pakke sig foran eget mål og lure på chancer. Men det ligger nu heller ikke til holdet. Samtidig har devænnet sig til fysikken og det at være 100 % klar fra start.

Spændende at følge den resterende sæson, som allerede satrter med lokalopgør i weekenden. Her møder BUI lørdag Egen på udebane i Guderup klokken 1300.

Serie 3:

Holdet rykkede i efteråret op fra Serie 4 med et ungt hold.

Og som oprykker er det altid svært. Og i det meste af af 1. halvsæson var der ikke meget der hang sammen. Resultaterne taler for sig selv og humøret var helt nede i kulkælderen.

Inden de sidste 2 kampe i 1. halvdel blev trænerteam og bestyrelse enige om at stoppe samarbejdet.

Den dårlige stemning blev blev i den næstsidste kamp i Hjortkær vendt og omsat til mere fokus på den nye situation og holdet blev støttet af et par ældre rutinerede spillere. Her tabte de knapt med 3-2 men der var fremgang at spore. I den sidste kamp hjemme mod Rødekro blev det så endeligt til en sejr på 2-1 og sejren kunne ifølge flere tilskuere sagtens have været større. Så nu skal der skrabes point sammen i de restrende kampe for at holde status som Serie 3 hold.

Serie 3 spiller hjemme på SUS Park i dag lørdag klokken 1300 mod Bylderup/Bov.

Serie 5:

Serie 5 vandt deres pulje i kvalifikationsspillet til at spille om oprykning til Serie 4. De tager 2 bonuspoint med over.

De tabte en enkelt kamp undervejs til Bov, men her mente selv modstanderen at de var heldige og ikke havde fortjent sejren. Men når bolden ikke kan sendes over stregen vinder man ikke fodboldkampe.

Resten af kampene var næsten som skydeteltet i Tivoli og her kom bolden ind i en lind strøm. Lad os håbe det fortsætter i de kommende kampe.

Næste kamp er lørdag ude mod Sønderborg Boldklub på banerne ved Sundsmarkscentret- De spiller klokken 1200.

-jørgen.

Broager.dk

Broager.dk er er et digitalt samlingssted for borgerne i byen og på Broagerland.

Følg med

© 2024 Broager – Designet af Aveo web&marketing