Broager.dk

Husk at købe børnenes juleposer (i dag)

husk at købe juleposer til jeres børn/børnebørn i dag fredag.

Julemanden vækkes i Broager den 17. december med fuld musik.

Søndag den 17. december skal vi have vækket julemanden, som ligger og sover i Broager.

Der er kun 7 dage til juleaften, så det er vigtigt at så mange som muligt møder frem.

Julemandsudvalget har allieret sig med Broager Friv. Brandværn og Orkester som vil være i byen for at hjælpe til med underholdningen og alt det praktiske.

Vi mødes alle kl. 14:30 ved Broager Sparekasse på Storegade i Broager. Her vil julemandens vogn og heste stå klar, sammen med Broager Friv. Brandværn.

Når vi så forhåbentlig har fået vækket Julemanden og hans små nisser, køres der rundt i byen og det er nok sikkert, at han har søde sager i sækken til alle fremmødte børn og barnlige sjæle.

Vi slutter turen rundt i byen ved byens juletræ, her skal der så danses omkring juletræet, sammen med julemanden og hans nisser. Mor, far og bedsteforældre må også gerne deltage.

Brandværns Orkesteret spiller julesange, og sangeren som står ved mikrofonen vil synge sammen med backing gruppen fra brandværnet.

Efter dansen uddeles juleposerne, mod aflevering af julepose-billetterne. Disse kan købes i SuperBrugsen i Broager til og med den 15. december.

Skulle der nu være nogen der blev sultne, har julemandsudvalget aftalt med ældresagen i Broager at de står klar med varme grillpølser ved SuperBrugsen hele eftermiddagen.

Vi ses i Broager for at hilse på julemanden

I ønskes alle en glædelig jul
Julemandsudvalget i Broager

 

Broager.dk

Broager.dk er er et digitalt samlingssted for borgerne i byen og på Broagerland.

Følg med

© 2024 Broager – Designet af Aveo web&marketing