Broager.dk

Fjernvarmen sender en julegave

Ny kedel bidrager til, at prisen kan sættes ned.

Forbrugerne af fjernvarme i Broager har noget at glæde sig til i eftermiddag. Fjernvarmen sender en julegave i form af besked om billigere varme i 2024 for de knap 1.200 husstande i byen, som er tilsluttet Broager Fjernvarme.

Det konkluderer broager.dk efter en samtale med formand Peer Monger i fredags.

-Jeg har tallene for 2024 men kan ikke fortælle noget, for ikke alle i bestyrelsen har endnu skrevet under, men mandag eftermiddag kan jeg fortælle om bestyrelsens beslutning, lød svaret.

-Hvis det alene står til formanden, så er der vel en prisnedsættelse på vej og dermed en julegave til de lokale forbrugere?

– Jeg forventer, at det kan blive til en gave. Sådan bør det også være, siger Peer Monger, formand for bestyrelsen.

-Hvordan forklarer du, at prisen kan sættes ned?

– Vi er ude af investeringerne og bump på vejen. Det kører rigtig fint i dag. Vi bruger næsten ikke gas længere. Det er især på el, vi har gevinsten og drifter rigtig godt.

Dels i kraft af den nye elkedel, dels fordi Tyskland har overproduktion og leverer el til næsten ingen penge. Når vores tank har plads, kan vi derfor købe rigtigt billigt ind. Og vi kan gøre det døgnet rundt, når det er billigst. Tilmed kan vi også transportere varmt vand fra Østergade til Banestien og omvendt. Alt sammen er det med til, at varmeprisen kommer ned, forklarer Peer Monger.

Sidst på eftermiddagen kan du her på Broue Tidende læse, hvad prisnedsættelsen betyder for en gennemsnitsfamilie.

 

 

Broager.dk

Broager.dk er er et digitalt samlingssted for borgerne i byen og på Broagerland.

Følg med

© 2024 Broager – Designet af Aveo web&marketing