Broager.dk

Lad vores killinger i fred

Et lille surt men også trælst søndagsopstød.
Som skiltet antyder er al ophold på legepladsen forbudt og det er privat område.
Når det så er sagt så benyttes vores legeplads af børnefamilier i byen, og andre med en relation til børnehaven, efter aftale med mig. Hvilket jeg synes er dejligt, at man finder lyst til at lege på vores legeplads og kigge på vores dyr, efter åbningstid.
Men desværre må jeg sande at ikke alle færdes efter aftale på legepladsen efter lukketid. Der er i weekenden observeret aktivitet om aftenen på legepladsen af børn/ unge som ikke har alderen til at det er vores legeplads de søger.
Desværre formoder jeg at de børn/unge også har taget vores to kattekillinger med væk fra børnehaven, de er i dag fundet 1 km væk fra børnehaven. Så langt bevæger små killinger sig ikke væk fra deres trygge base uden “hjælp”. Jeg er med på det sker- når de bliver ældre, men så kan de også selv finde hjem.
Jeg har selvfølgelig hentet dem hjem til deres trygge base- og må på det kraftigste opfordre til, at når man besøger vores legeplads, er det for at lege og IKKE andet. Jeg ville være ked af at skulle afvise andre i at bruge legepladsen, fordi at alle ikke kan finde ud af det.
Jeg ved de er små og søde vores killinger-
Men de skal blive i børnehaven. I morgen møder der 50 forventningsfulde børn ind som glæder sig til at blive mødt af Pjevs og Pusle. Så lad dem venligst være. 🙂
Tak til Tina for “husly” og tak til Vivian for at tage kontakt til mig. 🤗
På vegne af Broager Priavte Børnehus
Daglig leder Heidi Karstensen

Broager.dk

Broager.dk er er et digitalt samlingssted for borgerne i byen og på Broagerland.

Følg med

© 2024 Broager – Designet af Aveo web&marketing