Broager.dk

Lions Broager-Gråsten byder alle velkommen

Oldtimerløbet er årets folkefest

Lions Broager-Gråsten har på flere måder lagt sig i selen for at gøre dette års Oldtimerløb på lørdag den 25. maj til den bedste af alle oplevelser i de 32 år, løbet er afviklet.

-Forhåndsinteressen har jo været fantastisk. Vi har aldrig før været nødt til at melde udsolgt af startnumre, som vi gjorde i år. Og vi har justeret på indretningen af hele pladsen.

For det første er der lukket for salget af startnumre betids nok til, at køretøjerne får den plads, de fortjener. For det andet er der hyret uddannede trafikfolk ind til – med politiets tilladelse – at sætte de fire lysregulerede kryds i Gråsten by år ud af kraft, når køretøjerne skal ud af Gråsten by på turen til grænsen.  Med andre ord bliver det en bedre trafikafvikling. Chaufførerne slipper for at ”køre på koblingen”, fordi de alt for ofte skal standse for rødt lys!

For det tredje kan publikum opsøge de 73 gamle biler, som i forruden skilter med, at de gerne tager en passager eller flere med på køreturen fra Gråsten til Grænsehallerne i Kruså og retur til Oldtimerpladsen. Med andre ord kan de heldige få en helt særlig køreoplevelse og blive vidne til den fantastiske stemning, der er på hele ruten.

-Hertil kommer, at vi har musikalsk underholdning på en helt anden måde end tidligere. Og vi holder Oldtimer Pit-torvet åbent for salg hele dagen.  Så publikums-oplevelsen bliver bedre end nogensinde i de 32 år, vi har afviklet løbet, mener Flemming Toft, formand for Oldtimerløbet.

Oldtimerløbet er et motorhistorisk mekka. Det er det største træf af sin art i Danmark og et tilløbsstykke fra både nær og fjernt.

Borgerne i Gråsten og omegn kan bidrage til at gøre Oldtimerløbet til en folkefest, hvorfor der naturligvis bydes på god mad og drikkevarer for enhver smag. På Oldtimer Pit Torvet er det store telt med kaffebar. Her serveres der friskbagte snegle, rundstykker, kaffe, øl, vand, et bredt udvalg af is – og smørrebrød. Grillteltet byder på Wiener- og Ringriderpølser og slices pizza, samt grill skinke med brød og kartoffelsalat. Priserne er overkommelige. Entreen uændret på beskedne 40 kr. Og husk. Et overskud går ubeskåret til LIONS humanitære støtte og hjælpearbejde i lokalsamfundet, regionalt og internationalt. Flere end 100 frivillige gør en kæmpeindsats!

Broager.dk

Broager.dk er er et digitalt samlingssted for borgerne i byen og på Broagerland.

Følg med

© 2024 Broager – Designet af Aveo web&marketing