Broager.dk

Mangler der noget – Bare rolig

Mangler der noget? Bare rolig – Broager Kirke ligger der endnu, men der mangler nogen til at tage sig af den!

Sådan indleder formanden for menighedsrådet i Broager, Marianne Tychsen, et læserindlæg til broager.dk.
Formanden varsler allerede nu, at der bliver brug for kompetente folk ved menighedsrådsvalget i Broager til efteråret.

Marianne Tychsen skriver:

Nedtælling til næste menighedsrådsvalg er begyndt. Valget indledes tirsdag den 14. maj med et orienteringsmøde. Valget finder sted den 17. september og 1. advent tiltræder et nyt menighedsråd.

Der mangler kompetente folk, der er villige til at påtage sig et frivilligt bestyrelsesarbejde for at få hele organisationen til at spille, så kirken stadig er en levende og aktiv kirke, når du står og skal bruge den til livets mærkedage.

At deltage i menighedsrådsarbejde kan være en givende og berigende oplevelse. Nuværende menighedsrådsmedlemmer fremhæver følgende:

  1. Du kan gøre en forskel: Som medlem af et menighedsråd har du mulighed for at påvirke og forme kirkens fremtid. Du kan være med til at tage beslutninger, som kan have stor betydning for både kirken og dens medlemmer.
  2. Du kan lære nyt: Som medlem af et menighedsråd vil du blive udfordret og lære nye ting. Du vil få mulighed for at udvikle dine kompetencer inden for fx ledelse, økonomi, bygningsdrift og kommunikation. Det siddende menighedsråd afleverer et nyrenoveret kirkerum, en relativt ny sognegård og en kirkegård med en plan for den fremtidige tilpasning.
  3. Du kan møde nye mennesker: Som medlem af et menighedsråd vil du møde mange forskellige mennesker – sandsynligvis af en helt anden slags, end du plejer at omgås. Du vil få mulighed for at lære nye mennesker at kende og udvide dit netværk med mange ildsjæle både lokalt, regionalt og nationalt.
  4. Du kan få en meningsfuld fritidsinteresse: Som medlem af et menighedsråd vil du have en meningsfuld fritidsinteresse, hvor du kan bruge din tid på noget, som du brænder for og som har stor betydning for mange.
  5. Du kan få en følelse af fællesskab: Som medlem af et menighedsråd vil du være en del af et givende fællesskab, hvor du kan dele dine erfaringer og ideer med andre.
  6. Du får viden om, hvordan kristendommen virker lokalt og i en praktisk hverdag: Som medlem af et menighedsråd vil du have mulighed for at få mange gode oplevelser i kirke og med menigheden og være med til at skabe rammerne for kirkens gudstjenester og arrangementer.
  7. Du kan få en unik oplevelse: Som medlem af et menighedsråd vil du have mulighed for at opleve noget unikt og være med til at skabe noget, som ikke findes andre steder.

Tag endelig fat i et menighedsrådsmedlem, hvis du er nysgerrig for at høre mere. Du er altid velkommen til at overvære et menighedsrådsmøde – de er offentlige. Vi holder ca. 10 ordinære menighedsrådsmøder om året og så en del møder i forskellige underudvalg. Se kontaktinfo under broagerkirke.dk / Kontakt / Menighedsråd.

Reservér allerede nu tirsdag den 14. maj kl. 19.00, hvor der holdes orienteringsmøde om valget i Sognegården, Storegade 1,

Broager.dk

Broager.dk er er et digitalt samlingssted for borgerne i byen og på Broagerland.

Følg med

© 2024 Broager – Designet af Aveo web&marketing