Broager.dk

Menighedsrådsformand: Jeg var ikke orienteret

Det kom bag på de fleste, at Stefan Klit Søndergaard pr. 1. juli forlader Broager til fordel for nyt job i den sydlige del af Billund Kommune. Heller ikke Marianne Tychsen, formand for menighedsrådet, vidste noget. Hun læste nyheden i går. Og har endnu ikke (ved middagstid i dag) haft en snak med Stefan Klit Søndergaard.

-Jeg læste om jobskiftet, som andre også har gjort, og jeg kan kun tage det til efterretning og ønske ham alt det bedste. Det er jo ikke usædvanligt, at også præster skifter arbejdsgiver. Alle har lov at søge andre udfordringer, så det er jeg på ingen måde overrasket over, bemærker Marianne Tychsen og understreger, at det udelukkende er provst og biskop der fastgør bemandingen.

-Så jeg skal have snakket med provsten. Det har jeg bare ikke nået endnu. Bl.a. skal vi jo have en dialog om evt. afløser og fremtidig bemanding.

-Hvad var det første, du gjorde, da du læste om sognepræstens jobskifte.

-Jeg orienterede menighedsrådet.

Broager.dk

Broager.dk er er et digitalt samlingssted for borgerne i byen og på Broagerland.

Følg med

© 2024 Broager – Designet af Aveo web&marketing